Natalia met partner Frederik en dochter Bobbi-Loua. In Story vertellen vrienden van de zangeres over hun goede band, naar aanleiding van haar 40ste verjaardag.
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia met partner Frederik en dochter Bobbi-Loua. In Story vertellen vrienden van de zangeres over hun goede band, naar aanleiding van haar 40ste verjaardag. © Dieter Bacquaert

Vrienden van jarige Natalia (40) maken balans op: “Ze heeft me de ogen geopend, door haar ben ik aan mezelf beginnen werken”

Showbizz40 worden in 2020: cijfermatig ziet het er alvast bijzonder uit. Natalia bereikt vandaag de stereotiepe mijlpaal op 3 december, een mooi moment voor enkele van haar bekende vrienden om even stil te staan bij wat ze voor hen betekent. Onder meer Astrid Coppens blikt terug op hun vriendschap: “Ze was erbij toen ik Bram voor het eerst écht heb leren kennen.”

0 reacties

 1. Natalia stelt haar boezemvriend Gino voor: “Onze vriendschap heeft al mijn lieven overleefd, Frederik snapt dat”
  PREMIUM
  Showbizz

  Natalia stelt haar boezem­vriend Gino voor: “Onze vriend­schap heeft al mijn lieven overleefd, Frederik snapt dat”

  De vriendschap van Natalia (39) en Gino Beeckman (44) begon in de schminkstoel: hij maakte haar op voor ‘Idool’, werd haar vaste visagist en vervolgens een vriend voor het leven. Bij hem voelt de zangeres, die op 3 december 40 wordt, zich veilig. “Als we op vakantie gaan, delen we een kamer en loop ik daar gewoon in m’n blote flikker rond”, zegt ze. Wat niet wil zeggen dat er nooit een geschil was. “Eén keer. Ik was aan ’t scheiden van m’n man, en zij...”
 1. Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv
  Play
  Groeten Uit

  Wendy Van Wanten voor het eerst samen met kinderen Clément en Estelle op tv

 2. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'