Reinhilde Decleir
Volledig scherm
Reinhilde Decleir © Jan Aelberts

Vrienden en collega's reageren aangeslagen op overlijden van Reinhilde Decleir: “Zoveel aan jou gehad, dank je wel”

ShowbizzDe Vlaamse actrice Reinhilde Decleir is woensdagavond overleden. “Ze ging op 6 april 2022 volgens eigen wens heen, na een lange strijd tegen kanker”, zo meldt haar familie aan Belga. Heel veel mede-acteurs en fans halen mooie herinneringen aan haar op en uitten hun medeleven op sociale media: “Ze was een mama voor iedereen.”

 1. “Elke is ondertussen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond
  BV
  5

  “Elke is ondertus­sen verhuisd, ze woont op vijf minuten afstand”: scheiding tussen Regi en Elke is rond

  Begin 2021 meldden Regi Penxten (46) en Elke Vanelderen (44) spijtig nieuws. Na een relatie van achttien jaar, waarvan negen getrouwd, besloten ze een punt achter hun huwelijk te zetten. Zonder wranggevoelens en vooral met veel liefde voor hun twee dochtertjes. Tot voor kort woonden de twee zelfs nog samen, maar daar kwam onlangs verandering in. Elke trok eruit, maar moest niet ver verhuizen. “Ze woont op vijf minuten, da’s perfect voor kinderen”, klinkt het bij Regi.
 2. Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”
  Play
  TV
  2

  Metejoor toont benen in kleedje voor ‘Waarheid, durven of doen’: “Wie verzint die opdrachten?”

  In de nieuwe aflevering van ‘Waarheid, durven of doen’ moeten de kandidaten van kledij wisselen. Daar vallen maar liefst vijf keien mee te verdienen en dus wordt er niet lang geaarzeld. Zo verschijnen Metejoor en Vincent Fierens allebei in een groen jurkje, het ene al wat korter dan het andere. “Ik sta voor het eerst met mijn mond vol tanden", klinkt het bij Metejoor.