Axel Daeseleire
Volledig scherm
PREMIUM
Axel Daeseleire © Play4

Vrienden, collega’s en ex schetsen hoe ‘übermacho’ Axel Daeseleire écht is: “Ik was alleszins niet de enige vrouw in zijn leven”

ShowbizzVan motard Ben in ‘Flikken’ over Franky Leemans in ‘Team Spirit’ tot Jan Verplancke in ‘Matroesjka’s’. Axel Daeseleire (52) heeft de meest stoere rollen op z’n palmares staan. Maar in de herfst van z’n carrière weet hij vooral te charmeren door z’n gevoelige kant te tonen in ‘Axel Gaat Binnen’. “Axel mag z’n macho-imago graag cultiveren, maar in feite heeft hij een heel klein hartje”, klinkt het in zijn omgeving. “Maar het is wel meer dan eens gebeurd dat hij ons wakker hield met een polonaise met z’n gezelschap in de vroege uurtjes.”

9 reacties

 • Ritje De Graef

  2 maanden geleden
  Toffe mens Axel,hij is rechtuit
 • Jan Van Dijck

  2 maanden geleden
  Ik vind Axel echt een toffe mens ,zo vind je er geen twee. En vooral bij Axel gaat binnen laat hij zijn menselijke kant zien soms lachen, maar evengoed mee voelend . Ja ik ben fan van hem. En als ik hem ooit eens mag ontmoeten zou leuk zijn en een eer
 • Jeeke Goffin

  2 maanden geleden
  Goeie acteur , ik vind hem goed in alles wat hij doet . Zowel als acteur of de reality reeks die hij maakt .
 • Eddy van de Sande

  2 maanden geleden
  toffe gast recht voor de raap
 • Gert Destoop

  2 maanden geleden
  @BVS: "ik heb hem ooit eens gesproken in gent in een rustig cafe , ... een acteur zonder hoog moed , en hij is zijn zelf , ... het programma alex gaat binnen in mijn ogen zoals iedereen die wat ouder komt zal in zijn leven wel het licht eens zien". In welke taal hebben jullie met elkaar gesproken? Zattepraat? Ik krijg het van jullie idioten. Ga naar school en leer behoorlijke zinnen schrijven. Moeten we hier echt elke dag opnieuw jullie zotten lezen?
 1. Govert (48) schittert als Steve in W817-film: “Als ik met mijn rol iets heb betekend voor de LGBTQI+-gemeenschap, dan ben ik daar heel fier op”
  PREMIUM
  Tongeren

  Govert (48) schittert als Steve in W817-film: “Als ik met mijn rol iets heb betekend voor de LG­BTQI+-gemeen­schap, dan ben ik daar heel fier op”

  Vanaf 8 december kan het grote publiek gaan kijken naar de langverwachte bioscoopfilm van W817. Eén van de hoofdrollen wordt vertolkt door Govert Deploige (48), een geboren Tongenaar. Hij speelt de iconische rol van Steve, waarmee hij rond de eeuwwisseling in de prijzen viel. Waar hij toen een jonge twintiger speelde, is hij nu een rijpe veertiger. “Toch was het geen lange zoektocht om de Steve in mezelf terug te vinden", glimlacht de acteur. “Het personage is een deeltje van mezelf geworden.”
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.