Vriend Tatyana Beloy reageert op naaktscènes Gent West

DIETER BACQUART/VIER
In de nieuwe gevangenisserie Gent West op VIER zien we Tayana Beloy vaak naakt opduiken. Hoe gaat haar vriend om met de vele lesbische seksscènes die Tatyana moet spelen? 

Gent West, de nieuwe gevangenisserie op VIER, speelt zich af in een vrouwengevangenis. Er spelen zich heel wat pikante, lesbische seksscènes af waarin we actrice Tayana Beloy naakt te zien krijgen. 

De eerste aflevering is nog maar goed en wel begonnen of we zien Tatyana al van bil gaan met tegenspeelster Charlotte Anne Bongaerts. Heel gemakkelijk was dat niet, geven de actrices toe, want ze kenden elkaar amper en moesten meteen volledig naakt gaan met elkaar. Ze vertellen zelf dat het een kwestie is van het knopje om te draaien. Het naakt gaan op zich vindt Tatyana niet zo moeilijk.

Achteraf krijgt natuurlijk heel Vlaanderen je naakt te zien. Hoe Tatyana's vriend daarmee omgaat? Heel simpel. Hij is zelf cameraman en kent dus wat af van het wereldje. “Als je naakt moet gaan, doe dat gewoon en zever er niet over,” is zijn visie. 
17 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Heidi Werbrouck

  Meer dan dat draagt ze ook niet bij aan het verhaal. Waarom zo'n tamtam moet gemaakt worden aan dat mens is mij een compleet raadsel.

 • Dany Verheyden

  De moraalridders zijn weer eens wakker geschoten. Nee, kijken doen ze niet maar ze weten wel wat er gebeurt. SCHIJNHEILIGAARDS.

 • Jacques De Meulemeester

  Die zenders denken dat zonder die scenes, geen mens zou kijken! U kunt u voorstellen hoe hoog het niveau van die reeks is...

 • Souad Hsini

  Een topserie maar met veel naaktscenes.

 • willems michel

  Sommige noemen dat sexueel overschrijdend gedrag van.....