Losene Keita bij z'n vrijlating vorige woensdag.
Volledig scherm
PREMIUM
Losene Keita bij z'n vrijlating vorige woensdag. © Henk Deleu

Vriend Miss België eerder al veroordeeld voor bendegeweld: “Ik ben geen crimineel”, zei hij. Maar hij viel man aan met bijl

De vriend van Miss België is meer bad boy dan hij doet uitschijnen. Toen Losene Keita (23) woensdag vrijkwam, benadrukte hij "dat hij geen crimineel is" en "dat hij jaren geleden enkel had gevochten om een meisje te beschermen". Wat hij er niet bij zei: dat hij vóór dat gevecht al veroordeeld was omdat hij bij een 56-jarige man was binnengevallen met een bijl en hij het slachtoffer had gesneden met een mes.

84 reacties

 • Feline Noé

  1 maand geleden
  Belangrijkste is zijn gedrag nu en de laatste jaar. Als dat braaf verloopt, verdient iedereen een 2de kans.
 • Luc Janssens

  1 maand geleden
  De pseudo wereldverbeteraars zullen weer in koor kirren: hij is geen crimineel, want hij zegt het zelf.
 • Dirk Van der Weeën

  1 maand geleden
  @ Wim Offermans, wat we er over weten is al genoeg,dat zegt al wat voor iemand dat is. Of vindt jij dat normaal dat je iemand aanvalt met een bijl en een mes?Je zal er nog ne goeie van maken ook. @ Andre Van Der Poorten,dat is zeker de waarheid want wij Vlamingen zijn hier de allochtonen voor de leiders van dit onland.
 • Julien Denbos

  1 maand geleden
  Een straatvechter, is dat geen knelpuntberoep? Zulke mensen moeten we zeker aantrekken om ons pensioensysteem te ondersteunen. LOL
 • Carl Peeters

  1 maand geleden
  Het is zo een lieve jongen, meneer.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.