Al sinds 2012 lopen er dossiers tegen de 27-jarige G.R. uit Gent.
Volledig scherm
PREMIUM
Al sinds 2012 lopen er dossiers tegen de 27-jarige G.R. uit Gent. © Instagram

Vorig jaar diende andere BV al klacht in: eerder al negen onderzoeken naar man achter ‘Eveline’, nooit stond hij voor rechter  

ShowbizzIn de zaak van de 27-jarige Gentenaar die Sean Dhondt, Peter Van de Veire en Stan Van Samang in de val lokte met naaktfoto's diende een andere Bekende Vlaming vorig jaar al een klacht in tegen dezelfde dader. Het parket in Brussel moet beslissen of G.R. voor de rechtbank komt. Opvallend: in zeven andere dossiers tegen G.R. vond het parket van Dendermonde het niet nodig hem voor de rechter te brengen.

 1. Model dat gebruikt werd om BV's te lokken, reageert voor het eerst: “Niet de eerste keer dat dit gebeurt”
  PREMIUM

  Model dat gebruikt werd om BV's te lokken, reageert voor het eerst: “Niet de eerste keer dat dit gebeurt”

  Gewezen ‘Idool’-finalist Born Crain outte zich onlangs ook als bijna-slachtoffer van de 27-jarige G.R., alias ‘Eveline’. ‘Zij’ had geprobeerd hem naakt te doen poseren en gebruikte zelf foto’s van het Australische model Erin Mia James. Die was niet op de hoogte, maar toch is het geen verrassing voor haar. “Ik voel me zeer ongemakkelijk bij het idee dat mijn foto’s en identiteit zijn gebruikt om een misdrijf te plegen. Maar het is niet de eerste keer”, zegt ze in een reactie aan onze krant.
 2. Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Showbizz-verhalen van de dag.

  Nieuw in de HLN-app: Showbizz Stories. ‘Blader’ door de beste Show­bizz-verhalen van de dag.

  Sinds kort kan je elke dag de leukste Showbizz verhalen terugvinden als ‘Stories’ in de HLN-app. Wie Snapchat, Tik-Tok of Instagram gebruikt, is al vertrouwd met het concept ‘Stories’. Je kan dit het best vergelijken met het ‘bladeren’ door een magzine, maar dan digitaal. Leun dus even achterover en ontdek vandaag nog de nieuwste Showbizz Stories via het kanaal Showbizz in de HLN-app.
HLN gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement