Onze vrouw in Hollywood, Kristien Gijbels (links) vreest voor de gevolgen van corona.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze vrouw in Hollywood, Kristien Gijbels (links) vreest voor de gevolgen van corona. © HLN

Voorspelling van onze Hollywoodvrouw komt uit: “De film- en tv-wereld ligt volledig stil door corona-maatregelen”

ShowbizzEerder deze week nog spraken we onze Hollywoodvrouw, Kristien Gijbels, over de stand van zaken in LA ten tijde van het coronavirus. Zij woont daar al jaren en schrikt van de drastische maatregelen tegen het coronavirus. Jammer genoeg ziet ze nu hoe haar voorspelling van toen: “nog eventjes en alles ligt hier plat”, is uitgekomen. 

 1. Mijn Beste Boek. Herman Brusselmans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”
  Kunst & Literatuur

  Mijn Beste Boek. Herman Brussel­mans over zijn favoriete boeken: “Op mijn leeftijd is het moeilijk om nog onder de indruk te geraken”

  Geen traditionele Boekenbeurs dit jaar, maar met de herfstvakantie in het verschiet is dit wél de periode om aandacht te besteden aan onze auteurs én boeken. Gedurende twee weken fileert een van hen zijn eigen oeuvre en het huidige aanbod voor het Feest van het Boek, met als resultaat enkele tips voor een bezoek aan de boekenwinkel. Herman Brusselmans (63), goed voor 82 titels, bij de spits af. “Soms twijfel ik er aan of er nog wel een volgend boek moet komen.”
 1. Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels
  Play

  Mag je lief met een ander kussen? Dit zeggen 10 Vlaamse koppels

 2. Maurice is meest gevraagde figurant van het land
  Play
  showbizz

  Maurice is meest gevraagde figurant van het land