Marlène de Wouters was van bij de start van VTM tot haar vertrek in 2002 één van de leading ladies van de zender.
Volledig scherm
PREMIUM
Marlène de Wouters was van bij de start van VTM tot haar vertrek in 2002 één van de leading ladies van de zender. © VTM

Voormalige manager Marlène de Wouters: “Haar contract bij VTM werd niet verlengd omdat de zender een andere richting uit wilde”

Showbizz“Het vertrek van Marlène bij VTM had niets met #MeToo te maken. Dat haar exclusiviteitscontract niet verlengd werd, leek me toen een logische zakelijke beslissing van de zender.” Dat zegt Rick Tubbackx, de voormalige manager van Marlène de Wouters. “De zender wilde een andere richting inslaan.” Daarna zijn nog nieuwe gesprekken geweest tussen de Wouters en de zender, waar Tubbackx niet bij was. “Over die gesprekken kan ik niets zinnigs zeggen.”

80 reacties

 • Caroline Buyze

  3 maanden geleden
  Beste meneer Tubbackx, zoals je zelf mooi verwoord u was niet bij de laatste gesprekken en ik vermoed ook niet bij de momenten dat er sprake was van grensoverschrijdend gedrag dus lijkt het me echt niet uw plaats om hier enige vorm van reactie te geven. Onbegrijpelijk hoe u denkt dat uw mening hier dan ook nog maar enigszins een meerwaarde is. Of het verhaal wel of niet waar is laat ik verstandelijk in het midden want ook ik was niet aanwezig maar als je nu een beetje respect had deed ook u dit
 • Werner hofmans

  3 maanden geleden
  Deze man mag niet gespaard blijven zo kan hij verder doen namen noemen zo stopt het
 • Jeanpol Buyle

  3 maanden geleden
  Het zoveelste verhaal dat 20 jaar later opduikt. Op het moment zelf:geen vuiltje aan de lucht. Waar zijn we nu toch mee bezig zeg...
 • Alain Van ranst

  3 maanden geleden
  Dan zou ik nu namen noemen. Anders blijft het in de doofpot
 • Frans Sels

  3 maanden geleden
  weer een verhaal na jaren en jaren, ze moet namen noemen anders moet ze zwijgen of wil ze weer even in de belangstelling komen te staan !!
 1. "Wekelijks je gras maaien is achterhaald": expert verklapt hoe je je gazon verantwoord laat stralen
  Livios

  "Wekelijks je gras maaien is achter­haald": expert verklapt hoe je je gazon verant­woord laat stralen

  De lente is al even in het land en de gazons in Vlaamse tuinen groeien aan sneltempo. Tijd om de grasmaaier uit het tuinhuis te halen dus. Of niet, want de maand mei werd omgedoopt tot ‘Maai Mei Niet’-maand. Je gras even laten groeien is namelijk goed voor de biodiversiteit. Maai je het gazon liever toch? Of wil je alvast de eerste maaibeurt voorbereiden? Bouwsite Livios vroeg Bart Verelst van Groen Groeien om praktische maaitips.
 2. Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards
  Play
  Celebrities

  Kanye West verschijnt plots helemaal bedekt in het zwart op podium van de BET Awards

  Kanye West maakt een zeldzame publieke verschijning op de BET Awards 2022 om de Lifetime Achievement Award uit te reiken aan zijn vriend Sean ‘Diddy’ Combs. West is al even niet meer in het openbaar gezien en bedekt zich ook nu volledig in het zwart. In zijn speech kan er alvast wel een grapje van af: “Diddy hielp me bij mijn vrouwenkeuze... Maar hier staan we dan, bedankt hoor, vriend.”