Links: Linda Evangelista in de jaren '90.
Rechts: Linda Evangelista in 2016.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: Linda Evangelista in de jaren '90. Rechts: Linda Evangelista in 2016. © Anne Peeters/Photo News

Voormalig topmodel Linda Evangelista (56) na jaren kluizenaarschap: “Ik werd verminkt door een afslankprocedure”

Ze was één van de mooiste vrouwen ter wereld, maar verdween uit de spotlights. Zeldzame foto’s toonden haar schuw en fel verzwaard. Topmodel Linda Evangelista (56) laat nu weten waarom: ze onderging een afslankbehandeling met vetbevriezing die haar naar eigen zeggen misvormd heeft. Ze spant een proces aan. “Ik wil graag met opgeheven hoofd de deur uit, hoewel ik er niet meer als mezelf uitzie.”

 1. Kritiek op overwinningsspeech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”
  Play
  Celebrities

  Kritiek op overwin­nings­speech Harry Styles: “Je bent letterlijk de zoveelste witte man die wint”

  Harry Styles (29) nam zondagavond twee Grammy’s mee naar huis, maar toch klinkt er niet enkel lof over de popster. Zijn overwinningsspeech viel niet bij iedereen in goede aarde en sommigen zetten ook vraagtekens bij zijn Grammy voor ‘Album van het jaar’. Want als witte man een award winnen? Niet zo bijzonder. En zijn innige vriendschap met de producer van de Grammy’s? Verdacht.
 2. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.