Voormalig ‘Mama’s Jasje’-lid Gunter Van Campenhout duikt op in ‘Blind Getrouwd’

Schepen Gunter Van Campenhout verbindt Joke en Stijn
Medialaan Schepen Gunter Van Campenhout verbindt Joke en Stijn
Een bekend gezicht dook gisteren op in de eerste aflevering van ‘Blind Getrouwd’. Voormalig lid van Mama’s Jasje Gunter Van Campenhout trad op als ceremoniemeester bij het huwelijk van Stijn en Joke.

Jarenlang vormde Gunter Van Campenhout samen met Peter De Laet ‘Mama’s Jasje’. De band was een begrip in de jaren 90, scoorde hits met nummers als ‘Zo ver weg’ en ‘Als de dag van toen’ en het duo verkocht meer dan 1,4 miljoen platen.  Ondertussen ligt de tijd van muziek achter Van Campenhout, en is ‘de lange van Mama’s jasje’ schepen voor cultuur, evenementen, jeugd, communicatie en feestelijkheden in de gemeente Stekene. Sinds 2000 zit de voormalige muzikant er in de gemeenteraad voor N-VA.

In 2010 stapte van Campenhout uit Mama’s Jasje na een ruzie over geld. Van Campenhout leende zijn beste vriend Peter De Laet naar eigen zeggen geld om hem te ontlasten van financiële problemen, maar die lening werd nooit correct terugbetaald.

Schepen Gunter Van Campenhout verbindt Joke en Stijn
Medialaan Schepen Gunter Van Campenhout verbindt Joke en StijnReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.