Johnny Depp en Amber Heard.
Volledig scherm
PREMIUM
Johnny Depp en Amber Heard. © AFP/AP

Voor haar dreigt het bankroet en ook hij komt niet veel beter uit de zaak: de financiën van Johnny Depp en Amber Heard doorgelicht

CelebritiesJohnny Depp (58) is als grote winnaar uit de rechtszaak gekomen die hij aanspande tegen z’n ex Amber Heard (36). De ‘Aquaman’-actrice moet haar voormalige geliefde in totaal een kleine 8 miljoen euro betalen, geld dat de flamboyante Hollywood-ster goed kan gebruiken. Z’n extravagante levensstijl kost hem naar schatting namelijk liefst 1,7 miljoen euro per maand. Maar kan Heard überhaupt zo’n grote som op tafel leggen? Wij lichten de financiën van één van de beruchtste ex-koppels van Hollywood door. “Voor Amber kan dit de genadeslag zijn.”

12 reacties

 • sonja saveyn

  2 maanden geleden
  Als hij ingaat op de 6 e jack sparrow is hij direct 301 miljoen dollar rijker.
 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  zijn net vermogen op vandaag word geschat in kas geld op 100.000.000 dollar , plus hij bezit veel auto's , huizen ,, apartementen en dit is niet alles hij bezit ook eilanden , als u alles zou verkopen komt u tegen het miljard , dus zo arm is meneer depp nog niet , maar bij amber heard is dit iets anders haar vermogen is veel kleiner en kas geld is nog geen 10% wat depp heeft en ook in ontroerend goed is niets.
 • David Vermeulen

  2 maanden geleden
  Wow is 15 miljoen dollar maar 8 miljoen euro waard?? Hij zal nieuwe filmaanbod krijgen, zij is afgeschreven. Heeft ze zelf verdiend. En hopelijk vergeet ze de 7 miljoen niet te geven aan een organisatie zoals beloofd 6 jaar geleden
 • piet devlieger

  2 maanden geleden
  Ze kan nog altijd bij Burger King of McDo gaan werken of als ze toch (een slechte) actrice wil blijven zijn er filmproducenten voor Adult Movies die haar graag zullen engageren. In ieder geval heeft ze geleerd dat liegen, bedriegen en vals zijn niet (altijd) loont. In ieder geval heeft ze de vrouwen die echt met partnergeweld geconfronteerd worden geen dienst bewezen. Ook hun geloofwaardigheid zal eronder lijden.
 • Jan Gijsen

  2 maanden geleden
  Beroep aantekenen en alles nog eens overdoen. Nog twee jaar entertainment en lucratief inkomsten voor een leger advocaten.
 1. Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversiteit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”
  Celebrities
  6

  Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversi­teit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit in de cast. De bedenker van de reeks, Marta Kauffman (65), bood daar al eerder haar verontschuldigingen voor aan. Nu springt actrice Lisa Kudrow (59) voor de makers in de bres. “Het is niet aan hen om over ervaringen van mensen met een andere huidskleur te schrijven”, klinkt het.
 2. Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"
  Play
  BV
  4

  Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeër­gerd aan de berichtge­ving rond de apenpokken"

  Vanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.