'Code van Coppens'.
Volledig scherm
'Code van Coppens'. © VTM

Voor de waaghalzen: ‘Code van Coppens’ opent escaperoom in Antwerpse Stadsfeestzaal

TVFan van het VTM-programma ‘Code van Coppens’? Dan is er goed nieuws, want vanaf de herfstvakantie kunnen liefhebbers zich volledig laten onderdompelen in een escaperoom in de Antwerpse Stadsfeestzaal.

1 reactie

 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Tuurlijk weer in Antwerpen.
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.
 2. ‘Grey’s Anatomy’-schrijfster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”
  CELEBRITIES

  ‘Grey’s Anatomy’-schrijf­ster Elisabeth Finch loog dat ze kanker had: “Het was de grootste fout van mijn leven”

  Elisabeth Finch, de voormalige schrijfster van de televisieserie ‘Grey’s Anatomy’, geeft toe dat ze nooit kanker heeft gehad. De zware leugens over haar persoonlijke en medische geschiedenis leidden tot een ontslag, in maart 2022. In een interview met ‘The Ankler' praat ze voor het eerst over de situatie. “Ik heb gelogen en daar is geen excuus voor.”
 3. Spelprogramma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaanse versie, Britse versie is momenteel op tv
  TV

  Spelpro­gram­ma ‘De verraders’ krijgt een Amerikaan­se versie, Britse versie is momenteel op tv

  Het Nederlandse spelprogramma ‘De verraders’ breidt uit naar het buitenland. Na het enorme succes bij onze noorderburen was België één van de eerste landen om het populaire format over te nemen. Maar de interesse voor het psychologisch spelprogramma is veel groter. Zo is er momenteel in Engeland de Britse versie te zien en vanaf 12 januari 2023 volgt er ook een Amerikaanse versie.
 1. Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologische aandoening”
  Play
  Celebrities

  Emotionele Céline Dion in tranen op Instagram: “Ik lijd aan een zeldzame neurologi­sche aandoening”

  Slecht nieuws voor de fans van Céline Dion (54). De zangeres maakt in een emotionele video op Instagram bekend dat ze haar Europese tournee in februari niet opnieuw zal kunnen oppikken wegens ernstige gezondheidproblemen. Ze kan haar tranen maar moeilijk bedwingen, wanneer ze het slechte nieuws brengt. “Ik heb een aandoening die één op een miljoen mensen treft", aldus Céline.
 2. VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”
  TV

  VTM wint zilveren Global Promax Award voor trailer tweede seizoen ‘The Masked Singer’: “We zijn enorm trots”

  VTM ging in de nacht van 8 december in New York aan de haal met een zilveren Global Promax Award in de categorie ‘Best In-House Program Promo’. De televisiezender ontving deze prestigieuze award voor de lanceringstrailer van het tweede seizoen van ‘The Masked Singer’, die hierboven te bekijken is. “De volgende keer gaan we voor goud", klinkt het enthousiast bij Walter Hilhorst, Creative Director On Air Communicatie bij DPG Media.
 3. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.