Voor de fans: je kan koppel uit ‘Blind Getrouwd Australië’ ontmoeten

Jules en Cameron
rv Jules en Cameron
Als je deze zomer op Vitaya ‘Blind Getrouwd Australië’ hebt gevolgd, was je lang niet de enige. Het datingprogramma was een onverwachte kijkcijferbom op de kleine zender. Voor de fans is er nu goed nieuws: een van de koppels is in het land voor een Meet&Greet.

Jules en Cameron zijn in het land en er is een mogelijkheid ze te ontmoeten want ze blijven nog tot eind augustus. Van de dertien koppels uit het zesde seizoen zijn er uiteindelijk twee overeind gebleven en Jules en Cameron zijn er een van. 

‘Blind Getrouwd Australië’ was een van de onverwachte successen van Medialaan de afgelopen zomer. Het was het best scorende programma op Vitaya met gemiddeld 155.000 kijkers.  Info en boekingen gaan via starentertainment daar zijn ze te boeken allerlei evenementen. Voorlopig liggen er nog geen data vast waarop je Jules en Cameron kan ontmoeten, maar de kans dat ze binnenkort in de Antwerpse club The Villa opduiken is bijzonder groot.
4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Peter Berg

  Het is onbegrijpelijk hoe sommige mensen met laag zelfbeeld zich optrekken aan zulke aandacht zoekende onbekenden uit die nutteloze programma's zoals blind getrouwd, teen mom, temptation enz en...

 • Natacha Verpoort

  doe normaal met dat hele FAKE gedoe!

 • Didi Bellens

  Hoe belachelijk is dit! En waarom zouden we die willen ontmoeten? Het zijn mensen gelijk iedereen en niet specialer omdat ze aan Blind getrouwd Australië hebben mee gedaan. Waar gaat deze wereld toch naar toe?

 • Ivo Vandeneynde

  Waar, wanneer en hoe inschrijven?