Vluchtmisdrijf in ‘Thuis’: Marianne voor dood achtergelaten

Marianne (Leah Thys) wordt in 'Thuis' overhoop gereden.
VRT Marianne (Leah Thys) wordt in 'Thuis' overhoop gereden.
Het weekend is voor de kijkers van ‘Thuis’ verrassend en vol vragen gestart. In het slotbeeld van de aflevering was vrijdag te zien hoe Marianne omver werd gereden door een wagen die vervolgens vluchtmisdrijf pleegde.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Het personage van Leah Thys (74) werd frontaal geraakt en belandde op de kasseien, waar ze roerloos achterbleef. Zwaargewond? Zeker. Dood? Mogelijks. Marianne ademde in elk geval niet meer. Wie de chauffeur is en of het om een moedwillige aanrijding of een spijtig ongeval gaat, is nog onduidelijk. Feit is wel dat Marianne zich de voorbije weken heel wat vijanden op de hals haalde. Reinhilde (Greet Rouffaer) ziet haar als een vervelende concurrente, haar zoon Tom (Wim Stevens) is haar bemoeienissen beu, diens partner Karin (Kadèr Gürbüz) is de slag in haar gezicht nog niet vergeten, Nancy (Ann Pira) is ontgoocheld omdat ze niet wilde samenwerken … het lijstje is vrij lang. Pas maandag zal wellicht blijken wie er achter het stuur zat en wat nog veel belangrijker is: of Leah Thys nog wel deel uitmaakt van de cast van ‘Thuis’.

Marianne (Leah Thys) roerloos op de grond na het ongeval in 'Thuis'.
VRT Marianne (Leah Thys) roerloos op de grond na het ongeval in 'Thuis'.
Marianne (Leah Thys) roerloos op de grond na het ongeval in 'Thuis'.
VRT Marianne (Leah Thys) roerloos op de grond na het ongeval in 'Thuis'.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.