Volledig scherm
© BSRagency BSR Agency

Vlucht naar Amerika dreigt financieel drama te worden voor Harry en Meghan: “Als de prins aan zijn kapitaal moet zitten, kan het snel op zijn”

RoyaltyHebben ze wel de juiste keuze gemaakt? Die vraag dringt zich op over Harry (35) en Meghan (38). Twee jaar na z’n Engelse sprookjesbruiloft voelt Harry zich eenzaam in zijn nieuwe thuisland, en moet hij optornen tegen opdringerige Hollywoodreporters. Bovendien doemen er financiële zorgen op. “Een penibele situatie”, menen kenners, “want de prins heeft nooit leren omgaan met geld.” Dat schrijft Dag Allemaal.

 1. Experts wikken en wegen slaagkansen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaalbaar, maar ze kan zich serieus verbranden”
  PREMIUM
  Royalty

  Experts wikken en wegen slaagkan­sen van Meghan: “Haar ‘Markle Sparkle’ is onbetaal­baar, maar ze kan zich serieus verbranden”

  Na het opgeven van hun koninklijke rollen als leden van de Britse koninklijke familie en hun verrassende verhuis naar Los Angeles, lijken prins Harry (35) en Meghan Markle (38) het ijzer te willen smeden terwijl het heet is. Het koppel lanceerde onlangs hun eigen stichting Archewell, de hertogin sprak de voice-over in voor een Disney-documentaire én dan is er nog de veelbesproken biografie ‘Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’, die later deze zomer verschijnt. De geldmachine lijkt dus in gang gezet, maar is dat wel verstandig? Verschillende commerciële experten laten hun licht schijnen op de zakelijke plannen van de hertog en hertogin.
 2. Ianthe Tavernier en mama Tania: “Ik heb haar gewaarschuwd dat ze in de showbizz geen dikke portemonnee zou krijgen”
  PREMIUM
  Showbizz

  Ianthe Tavernier en mama Tania: “Ik heb haar gewaar­schuwd dat ze in de showbizz geen dikke portemon­nee zou krijgen”

  De familie Tavernier hangt erg aan mekaar. Ianthe (32) is zopas een webshop begonnen met haar zus Saartje en wanneer ze raad nodig heeft, is de eerste die ze belt haar mama Tania (66). Zij staat altijd paraat voor haar dochter met goede raad, ook al komt die soms hard aan. “Ooit heb ik een matras naar Ianthe gebracht zodat ze tussen twee voorstellingen door backstage kon slapen.”
 1. Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"
  Play

  Koningin Mathilde spreekt jongeren moed in: "Geloof in jezelf"

 2. André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie
  Play

  André Hazes Junior draait de rollen om in The Voice Senior en doet zelf auditie