Vlammetjes-actie van Chiro voor De Warmste Week levert 33.210 euro op

Honderden Chiroleden kwamen samen in Wachtebeke voor De Warmste Week.
rv Honderden Chiroleden kwamen samen in Wachtebeke voor De Warmste Week.
Een actie van de Chiro van het West-Vlaamse Zonnebeke in het kader van De Warmste Week overtreft alle verwachtingen. De bedoeling was om 200 ‘vlammetjes’ te verkopen, maar het werden er maar liefst 23.000. Zo haalde Chiro Zonnezee in totaal 33.210 euro binnen. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Zaterdag kwam Chiro Zonnezee dat bedrag bekendmaken in domein Puyenbroeck in Wachtebeke, samen met honderden andere Chiroleden uit heel Vlaanderen. De actie van de ‘Chiro for life’-embleempjes bracht in totaal 33.210 euro op. Eerder had Chiro Zonnezee ook al meer dan 2.400 euro ingezameld tijdens hun kerstmarkt.

De Chiro van Zonnebeke, de landelijke gemeente in de Westhoek, had andere afdelingen in Vlaanderen oproepen om zaterdag omstreeks 14 uur naar Wachtebeke af te zakken om het bedrag van de ‘Vlammetjes for life’ samen bekend te maken. Aan die oproep werd massaal gehoor gegeven. Honderden Chirojongens- en meisjes verzamelden zich voor de microfoon van Eva De Roo van Studio Brussel. Allemaal samen zongen ze het bivaklied van de Chiro.

Het geld van de actie van Chiro Zonnezee gaat naar het Kinderkankerfonds.

rv
rv
rv1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Rania Desaegher

    Proficiat chiromensen, maar willen jullie nu aub nauwgelet opvolgen waar en aan wie dit geld besteed wordt. Dank u.