Marc Van Eeghem.
Volledig scherm
Marc Van Eeghem. © Belga

Vlaanderen reageert op overlijden Marc Van Eeghem: "Vaar zacht, jongen"

Hoe geliefd acteur Marc Van Eeghem was bij het grote publiek, blijkt uit de talloze steunbetuigingen op Twitter. Zowel fans als Bekende Vlamingen reageren bedroefd op het nieuws van zijn overlijden.

14 reacties

 • Louis Bouduin

  4 jaar geleden
  De dood zorgt altijd voor verdriet. Bij mij althans. Mensen uit de muziekwereld, van de film, van de televisie. Bij gebrek aan een betere naam zal ik hen maar 'familie' noemen. Bekenden. Vrienden. Een beetje van alles. Het ga je goed, Marc en heel veel sterkte aan de echte familie...
 • roland cuypers

  4 jaar geleden
  RIP Marc. Sterke aan familie en vrienden
 • freddy van hese

  4 jaar geleden
  Oprechte deelneming, een top acteur, wij zullen u missen, veel sterkte aan de familie.
 • Jens Cluydts

  4 jaar geleden
  Idd klasbak!!!!!!!en topacteur!!!!!rust zacht man
 • Dirk Vermaelen

  4 jaar geleden
  Vaar zacht??? Naar waar? Wat betekent dat nu weer? Bij elke dood merk ik de behoefte op in een hiernamaals te geloven. Maar ja we zullen maar terug naar onze snapchat gaan.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).