Vlaamse Louise (18) is de nieuwe Gigi Hadid

Getty Images
"Ze kan het héél ver schoppen." De Italianen zijn wild van Louise Robert uit Dendermonde. Op haar zeventiende liep ze al de modeshow van de Resort '18-collectie (zeg maar een tussenseizoenscollectie) van Prada in Milaan. Een knaldebuut dat werd gesmaakt, want het gerenommeerde modehuis blíjft een beroep doen op Louise.
Getty Images

Shangai

Bronnen in Milaan weten dat Louise in de bovenste schuif ligt bij Miuccia Prada, de ontwerpster van Prada en Miu Miu. "Zij vindt dat het hoog tijd is voor een nieuwe generatie jonge modellen die de spirit en de stijl van Prada kunnen verpersoonlijken", klinkt het op de redactie van de Italiaanse Vogue. "Louise past helemaal in dat plaatje." 

In september mocht Louise dan ook terugkeren op de catwalk van Prada om de SS18-collectie te showen. En een maand later nam Miuccia haar mee naar de prestigieuze modeweek van Shanghai als uithangbord van Prada. "Daarmee treedt Louise in de voetsporen van Gigi Hadid", klinkt het bij het Amerikaanse modetijdschrift W Magazine. "Twee seizoenen viel die eer immers Hadid te beurt voor Tommy Hilfiger." In het buitenland voorspelt men Louise een grote toekomst. "Ze heeft misschien niet dezelfde looks, maar wel een soortgelijke uitstraling als haar landgenote Elise Crombez", klinkt het. "Ze kan zeker net zo'n carrière uitbouwen. Met Prada als fan, kan je als model héél ver komen!" 

Ontwerpster Miuccia Prada (Prada, Miu Miu) liet Louise debuteren op de internationale catwalks.
Getty Images Ontwerpster Miuccia Prada (Prada, Miu Miu) liet Louise debuteren op de internationale catwalks.9 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Astrid Willocx

  Beauty and the brains. Ze heeft trouwens ook de mooiste lach ter wereld, ik kan het weten! #handelsingenieur#hoogsteonderscheiding#mooistelach#tofstemeiske

 • Leonie Deschryver

  Beste meneer Van de Moortele, Ten eerste wil ik zeggen dat Louise deze zomer afgestudeerd is met een onderscheiding in de richting wetenschappen wiskunde met 8 uur wiskunde. Nu combineert ze haar modellen werk samen met de studie handelsingenieur. Ten tweede mensen met hersenen die denken eerst na voor ze iets banaal reageren.

 • Mark Janssens

  geweldig, wie is Gigi Hadid?????

 • Juliette Francois

  Gigi Hadid is wel stukken knapper.

 • Thierry Vansweevelt

  Gigi Hadid is er gewoon geraakt door het geld, net als Kendall Jenner en alle andere levensloze wichten van tegenwoordig. Zo hrb je er 13 in een dozijn... gigi hadid (dior) lijkt niet voor niets op een kloon van jennifer Lawrence (dior)