Joel Hoylaerts / Photonews
Volledig scherm
© Joel Hoylaerts / Photonews

Vlaamse klasse: Emma Bale surft op hartzeer uit het verleden en piekt op dagdromen over haar grote liefde

In het maagdelijk wit. Maar een maagd is Emma Bale - ook al is ze amper 22 - niet meer op de heilige grond van Werchter. Stond ze hier in 2018 op het allerkleinste podium, The Slope, is vandaag KluB C zelfs te klein. 14.000 harten ingepakt, warmpjes vertroeteld en terug het festivalpark ingestuurd met een ‘la vie en rose’ mentaliteit.

 1. Peter Jackson werd gecontacteerd door makers van ‘Lord of the Rings’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”
  Film

  Peter Jackson werd gecontac­teerd door makers van ‘Lord of the Ring­s’-reeks: “En toen lieten ze niets meer van zich horen”

  In september komt ‘The Lord of the Rings: The Rings of Power’ uit, een gloednieuwe reeks gebaseerd op de werelden die door schrijver JRR Tolkien geschapen werden. Daarvoor werd regisseur Peter Jackson (60), die de ‘Lord of the Rings’- en ‘Hobbit’-films op z'n naam heeft staan, gecontacteerd. Dat vertelt hij in de podcast ‘The Business’.
 2. Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwatchers kijken vooruit
  Gouden 11
  2

  Wie gaat dit seizoen helemaal ontploffen? Drie van onze clubwat­chers kijken vooruit

  De Jupiler Pro League is weer volop bezig en dat betekent dat ook de Gouden 11 terug is. Speel mee met onze sportgame en bewijs dat jij het meeste weet over het Belgische voetbal. Tijdens de eerste zes speeldagen zijn er nog geen prijzen te winnen, omdat de transferperiode nog bezig is. Maar je kunt wel al volop sleutelen aan jouw team. Wij vroegen aan drie van onze clubwatchers wie we in de gaten moeten houden.