Camille Vasquez en Elaine Bredehoft
Volledig scherm
PREMIUM
Camille Vasquez en Elaine Bredehoft © AP/Reuters

Vlaamse advocate kritisch over proces Depp: “Als ik dat riskeer, zou de rechter vragen of ik niet normaal kan doen”

CelebritiesDe smaadzaak in Virginia mag dan om Johnny Depp (58) en Amber Heard (36) draaien, ook hun advocaten gaan met minstens evenveel aandacht lopen. Voor de ene draait dat goed uit, de andere krijgt vooral kritiek. De Vlaamse advocate Claudia Van de Velde, die zich specialiseert in familierecht, legt uit waarom zoiets bij ons nooit zou kunnen. “Het lijkt nu alsof een mooie advocate meer kans heeft om zo’n zaak te winnen.”

14 reacties

 • Frank Slaets

  1 maand geleden
  Tja de advocate aan het woord valt vooral op door onkunde en vooringenomenheid.
 • christian robin

  1 maand geleden
  Wat een onzin, de advocate van Heard krijgt amper een volwaardige zin uitgesproken zonder 27 keer euhm te zeggen, als je dan een tegenstander krijgt die wel mondig is zoals Vasquez ga je gewoon af als een gieter..
 • thomas vervaet

  1 maand geleden
  Moest je bij een scheiding met onnozelheden als kindermishandeling afkomen dan ga je zien wat er gebeurd, dit is de kern van deze rechtzaak. Hoe vrouwen mogen liegen en de man kapot maken zonder enig bewijs. Als je dat niet snapt ben je een deel van het probleem.
 • Karine Kuhn

  1 maand geleden
  Mter Van de Velde hoeft niet jaloers te zijn zoals hier wordt gesuggereerd.Zij is een knappe advocate,zowel qua uiterlijk als qua verstand.En ze heeft gelijk:hoewel ik die Amerikaanse advocate wel zeer ad rem vind, zou een houding,noch een proces zoals we dat zien in de zaak Depp/Heard,voor een Belgische rechter genade vinden.En eerlijk gezegd, maar goed ook.Sensatie hoort niet thuis bij familierecht.En dat was toch wat Mter Van de Velde zei. Begrijpend lezen… is niet iedereen gegeven blijkbaar
 • Wouter Van de Walle

  1 maand geleden
  Depp is een lieger en een bedrieger tot spijt van al degene die VOOR hem zijn puur voor zijn looks. Of is het pure jaloezie tegenover de prachtige Amber?
 1. Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  Niet alleen acteurs zijn de sterren van het scherm: deze auto’s veroverden een plek in ons collectief geheugen

  We sluiten niet alleen goeie acteurs in onze harten, soms gaat ook hun voertuig met de aandacht lopen. Zo is de grasgroene Porsche van Rik Verheye in ‘Nonkels’ intussen een toeristische attractie in Knokke. Mensen staan zelfs in de rij om een selfie te nemen met de fluo bolide, die nu te koop staat. Maar het is lang niet de eerste keer dat een tv-vehikel de show steelt. ‘Dag Allemaal’ maakte een overzicht.