Karl Vannieuwkerke in 'Vive Le Vélo'
Volledig scherm
Karl Vannieuwkerke in 'Vive Le Vélo' © VRT

‘Vive Le Vélo’ maakt mondmaskers ten voordele van ‘Kom Op Tegen Kanker’

ShowbizzDe ploeg van het Eén-programma ‘Vive le vélo gaat mondmaskers ten voordele van Kom op tegen kanker aanbieden. Heel wat mensen zijn momenteel op zoek naar mondmaskers om mee te werken aan een coronaveilige omgeving. Mensen getroffen door kanker behoren tot de risicogroep voor corona. Met deze mondmaskers wil de ‘Vive le vélo’-ploeg dus een dubbele hulp bieden.

 1. Bruce Springsteen looft etalage van Tony’s Muziekhuis op Twitter: “Een prachtig handgeschilderd raam in België”
  Geel

  Bruce Spring­steen looft etalage van Tony’s Muziekhuis op Twitter: “Een prachtig handge­schil­derd raam in België”

  Op Twitter opgemerkt worden door niemand minder dan Bruce ‘The Boss’ Springsteen: het overkwam dinsdag Tony’s Muziekhuis uit Geel. De legendarische Amerikaanse rockzanger deelde op het sociaal medium een foto van de etalage van de muziekwinkel, die beschilderd is met de titel van zijn nieuwste album. Springsteen stak in de tweet zijn appreciatie voor de “beautifully hand-painted window in Belgium” niet onder stoelen of banken.
 1. Prins Philip neemt afstand van kleinzoon Harry en Meghan: “Hij trekt zijn handen van hen af”
  Royalty

  Prins Philip neemt afstand van Harry en Meghan Markle: “Hij trekt zijn handen van hen af”

  Hangt er onweer in de lucht tussen de Britse prins Philip (99), prins Harry (36) en Meghan Markle (39)? Volgens Ingrid Seward, auteur van de nieuwe biografie ‘Prince Philip Revealed: A Man of His Century’, is er van een hechte band tussen kleinzoon en grootvader geen sprake meer. Prins Philip zou menen dat zijn advies over hun plannen en gedrag “in dovemansoren viel”, waarna hij besloot om “weg te stappen” van het koppel.