Virtueel feestje tijdens 'De Foute Party in Quarantaine': "Iedereen zal vanuit zijn living kunnen meefeesten"

Foute Party
RV Foute Party
Haal de feesthoedjes en gekke outfits maar boven, want vanavond kan er weer gedanst en gesjanst worden op 'De Foute Party' van Qmusic. Ditmaal niet in een uitverkochte Flanders Expo in Gent, maar in je eigen bubbel. 

"We organiseren een virtuele variant die mensen thuis kunnen volgen", beloofden orkestmeesters Maarten Vancoillie (32) en Dorothee Dauwe (30) al. "Iedereen zal vanuit zijn living, die een soort foute discotent moet worden, kunnen meefeesten." Willy Sommers, Sam Gooris, 2 Fabiola, Samson & Marie en Dorothee Vegas & Like Maarten komen live optreden. 

'De Foute Party in Quarantaine' is vanaf 20 uur vanavond te volgen op Qmusic, HLN LIVE, de app van Qmusic, Kanaal 39 op Telenet en Facebook Live.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.