Steven Van Gucht
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Van Gucht © BELGA

Viroloog Steven Van Gucht treedt aan in ‘De Slimste Mens’: “Toch wat getwijfeld toen ze het vroegen”

ShowbizzSteven Van Gucht (45) zagen we het afgelopen jaar met stip en regelmaat op tv, maar niet echt in een fijne context. Vanavond is hij echter de nieuwkomer in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Blij dat ik eens niet de ‘zagepee’ moet zijn”, klinkt het verheugd. De viroloog vertelt waarom hij geplooid is voor Van Looy, wat zijn sterktes en zwaktes zijn en hoe hij zijn kansen inschat. En of buurvrouw Conny nog steeds zijn strijk doet. “Zonder haar had ik het wellicht niet gered in die eerste lockdown.”

5 reacties

 • Kris D'hondt

  1 jaar geleden
  Populair willen worden. Jammer. Voor mij verdwijnt je geloofwaardigheid. Iemand is duidelijk aan jou imago aan het werken. Dit is nooit zonder doel.
 • nicole vandeghinste

  1 jaar geleden
  Hopelijk wordt hij de beste
 • Danny Emmerechts

  1 jaar geleden
  Fantastisch gedaan. Was nog eens een goede aflevering. Goed gelachen ook. Hopelijk kan hij er nog lang in blijven. Veel succes!
 • Paul Boutsen

  1 jaar geleden
  Tenminste een viroloog die eerlijk is en blijft, zich buiten de politiek houdt en geen adviezen geeft in functie van de stocks van mondmaskers op federaal niveau. Succes Steven!
 • Robert DE REU

  1 jaar geleden
  Ben geen virologen aanbidder, maar wens hem in ieder geval veel succes.
 1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
  TV

  “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

  Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”
 2. Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwekkend”
  Royalty

  Aanhangers proberen onschuld van prins Andrew te bewijzen met bizarre foto: “Dit is gewoon lachwek­kend”

  Er is opnieuw veel ophef rond een foto die gelinkt is aan Virginia Giuffre (39) en prins Andrew (62). Giuffre, die zegt misbruikt te zijn door de royal, verklaarde dat ze samen met de hertog in bad gezeten heeft. Aanhangers van Ghislaine Maxwell beweren echter dat het niet mogelijk is dat er seksuele handelingen hebben plaatsgevonden in de badkuip. Volgens hen is het bad daar “veel te klein” voor. Iets wat ze op hun beurt ook proberen aantonen aan de hand van een bizarre foto.
 1. “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”
  Celebrities

  “Lisa Marie Presley verloor voor haar dood 20 kilogram door medicatie”

  Weken voor haar dood had Lisa Marie Presley een duidelijk doel voor ogen: er tiptop uitzien voor de vele awardshows die op de planning stonden. Ze verloor maar liefst twintig kilogram en bracht een bezoekje aan de plastische chirurg. Helaas hield ze er daarvoor geen gezonde levensstijl op na, vertelden bronnen aan ‘TMZ’. Afslankmedicijnen en opioïden (zeer straffe pijnstillers) zorgden voor haar transformatie.