Steven Van Gucht
Volledig scherm
PREMIUM
Steven Van Gucht © BELGA

Viroloog Steven Van Gucht treedt aan in ‘De Slimste Mens’: “Toch wat getwijfeld toen ze het vroegen”

ShowbizzSteven Van Gucht (45) zagen we het afgelopen jaar met stip en regelmaat op tv, maar niet echt in een fijne context. Vanavond is hij echter de nieuwkomer in ‘De Slimste Mens ter Wereld’. “Blij dat ik eens niet de ‘zagepee’ moet zijn”, klinkt het verheugd. De viroloog vertelt waarom hij geplooid is voor Van Looy, wat zijn sterktes en zwaktes zijn en hoe hij zijn kansen inschat. En of buurvrouw Conny nog steeds zijn strijk doet. “Zonder haar had ik het wellicht niet gered in die eerste lockdown.”

5 reacties

 • Conny Gayse

  1 maand geleden
  Populair willen worden. Jammer. Voor mij verdwijnt je geloofwaardigheid. Iemand is duidelijk aan jou imago aan het werken. Dit is nooit zonder doel.
 • nicole vandeghinste

  1 maand geleden
  Hopelijk wordt hij de beste
 • Danny Emmerechts

  1 maand geleden
  Fantastisch gedaan. Was nog eens een goede aflevering. Goed gelachen ook. Hopelijk kan hij er nog lang in blijven. Veel succes!
 • Paul Boutsen

  1 maand geleden
  Tenminste een viroloog die eerlijk is en blijft, zich buiten de politiek houdt en geen adviezen geeft in functie van de stocks van mondmaskers op federaal niveau. Succes Steven!
 • Robert DE REU

  1 maand geleden
  Ben geen virologen aanbidder, maar wens hem in ieder geval veel succes.
 1. Mariah Carey schrijft geschiedenis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’
  Showbizz

  Mariah Carey schrijft geschiede­nis met kersthit 'All I Want for Christmas Is You’

  Mariah Carey (52) bekoorde de harten van alle muziekliefhebbers midden de jaren 90 met haar nummer ‘All I want for Christmas Is You’. Het nummer werd al snel een wereldwijde hit. En ook vandaag nog krijgt ze met datzelfde nummer het volk aan het dansen. De zangeres heeft daarmee een diamanten plaat bereikt. Dat betekent dat er meer dan tien miljoen fysieke en gedownloade exemplaren van het nummer zijn verkocht.