Het koppel tijdens een zeldzaam ontbijt samen, in hun woonplaats Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Het koppel tijdens een zeldzaam ontbijt samen, in hun woonplaats Brussel. © Photo News

Vincent en Dorothee zijn nu ook een koppel in de radiostudio: "Liefje of bolleke... Ik ben zeker dat ik me ga verspreken"

ShowbizzZe delen bed en bad en binnenkort ook een radiostudio. Dorothee Dauwe (31) en Vincent Vangeel (33) zijn al elf jaar een koppel en vanaf maandag ook een duo op Qmusic. "Een relatietest wordt het niet, we zijn graag de hele tijd samen", klinkt het. Al is de een al zenuwachtiger dan de ander. 

3 reacties

 • Linda Tuerlinckx

  2 maanden geleden
  Ik zal de combi Maarten en Dorothee heel hard missen! Succes!
 • Sven Bollue

  2 maanden geleden
  Met Dorothee Dauwe heeft Q-Music een prima presentatrice aan boord, met veel talent en ook erg veelzijdig, waardoor ze zonder probleem ook bij zenders als Radio1 en zelfs Klara terecht zou kunnen.
 • Rudolf Jorissen

  2 maanden geleden
  heel veel succes samen, jullie gaan dat goed doen
 1. Koen Wauters zingt mee in album voor verongelukt fietsstertje Loes: “Wil er niet aan denken dat dit mij als papa overkomt”
  Schoten

  Koen Wauters zingt mee in album voor veronge­lukt fietsster­tje Loes: “Wil er niet aan denken dat dit mij als papa overkomt”

  De opnames van het album ‘Voor Loes’ als eerbetoon voor het verongelukt fietsstertje Loes de Laat (7) uit Schoten zijn volop aan de gang. Koen Wauters, Ruth Beeckmans en de klasgenootjes van het meisje kwamen donderdag de emotionele single ‘Eenhoorn’ inzingen. Ook papa André, mama Nathalie, zus Ella en broertje Lenn zullen in het nummer te horen zijn. “Het verdriet en gemis blijven even groot, maar het is belangrijk ermee proberen om te gaan”, zegt papa André (38). “Daarbij kan muziek ons helpen.”