SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

Viktor Verhulst twijfelde aan een mediacarrière: "De zoon van een bakker kan soms ook geen brood meer zien”

ShowbizzHij telt de dagen af, Viktor Verhulst (27), tot u hem vrijdag aan het werk kan zien in het vernieuwde ‘Temptation Island’ op Play5. Ondertussen schrijft hij in de Zuid-Franse pied-à-terre der Verhulsten scenario’s voor ‘Samson & Marie’ bij elkaar. “Toegegeven, wij leiden een fantastisch leven”, vertelt hij in een openhartig gesprek over leven in luxe, respect voor papa Gert en de afwezigheid van zijn vriendin in Saint-Tropez. “Dat is niet vervelend, ik houd niet van te veel regelmaat.”

 1. Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”
  Play
  Showbits
  24

  Urbanus pakt uit met nieuwe plaat: “Ik lach graag met ‘woke’, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”

  Urbanus stond opnieuw op het podium van comedy café The Joker in Antwerpen. Niet voor een zaalshow of try-out, wél om zijn nieuwste plaat voor te stellen: ‘In Roer en Rep’. Een plaat die de draak steekt met hedendaagse topics als influencers en de woke-generatie. “Ik lach graag met alles, maar ik gebruik geen woorden die je niet meer mag gebruiken”, aldus de zanger. Showbits-reporter Senne kon hem strikken voor een interview na de albumvoorstelling.
 2. ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt
  TV
  3

  ‘Dahmer’ op Netflix verslonden? Dan zijn deze titels als volgende aan de beurt

  ‘Monster: The Jeffrey Dahmer Story’ wordt gruwelijk goed bekeken op Netflix. De controversiële tiendelige reeks over de Amerikaanse lustmoordenaar/kannibaal die tussen 1978 en 1991 zeventien jongens en jonge mannen om het leven bracht, kende volgens de streamingzender het beste debuut ooit én krijgt deze week een toemaatje in de vorm van een driedelige docu. Dat true crime vermengd met tv-drama massaal veel belangstelling lokt, is een fenomeen waar veel verdeeldheid rond bestaat. Maar indien het primitieve, instinctieve deel van uw psyche hongerig blijft naar meer, dan zijn er genoeg seriemoordenaarverhalen om de rest van het jaar mee op te vullen.