Viktor Verhulst maakt het iets te bont met de kerstversiering, aldus papa Gert: “Ruim dat allemaal maar op!”

ShowbizzViktor Verhulst (26) is terug aan het vloggen geslagen, en dat zal zijn vader Gert (52) geweten hebben. Gezien het weerbericht ons dit jaar geen witte kerst belooft, besloot Viktor daar zelf een oplossing voor te vinden.

0 reacties

 1. Ook voor Gert Verhulst was 2020 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten: “Ik had dit jaar graag vaarwel gezegd als Gert van Samson, maar nu blijft dat afscheid maar duren”
  PREMIUM
  ANTWERPEN

  Ook voor Gert Verhulst was 2020 een jaar om zo snel mogelijk te vergeten: “Ik had dit jaar graag vaarwel gezegd als Gert van Samson, maar nu blijft dat afscheid maar duren”

  Een jaar om zo snel mogelijk te vergeten. Wie heeft er ondanks alles toch zijn of haar stempel op 2020 kunnen drukken en welke gebeurtenissen in en rond Antwerpen zitten sinds dit jaar in het collectief geheugen? We bijten de spits af met Studio 100-coryfee Gert Verhulst over de moeilijkheden in de entertainment- en evenementenwereld, over zijn nieuwe realitysoap en zijn persoonlijk leven. “Ik werd het beu om jarenlang een dubbel leven te leiden, nu gooi ik mijn privéleven te grabbel.” Een aflevering van onze Antwerpse 20 van 2020 gemist? Lees ze hier.
 1. Wie mag het uitzenden? Tv-zenders in biedingsoorlog om Oprah-interview met Harry en Meghan
  Royalty

  Wie mag het uitzenden? Tv-zen­ders in biedings­oor­log om Op­rah-interview met Harry en Meghan

  Het wordt zonder twijfel één van de best bekeken interviews aller tijden: prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan Markle (39) doen binnenkort hun boekje open op de bank van Oprah. Daar zullen ze vertellen over de Megxit en hun plannen voor de toekomst. Zowat elke Britse tv-zender zou dat pareltje graag aan hun palmares toevoegen, waardoor er een heuse biedingsoorlog is ontstaan.
 2. Opnames van tweede seizoen ‘Château Planckaert’ zijn opnieuw gestart
  TV

  Opnames van tweede seizoen ‘Château Planckaert’ zijn opnieuw gestart

  Een maand nadat de opnames van ‘Château Planckaert’ wegens corona werden stilgelegd, doet hoop weer leven, als we geluidsman Pascal Braeckman mogen geloven tenminste. Hij postte namelijk op Instagram een selfie in Frankrijk met op de achtergrond het door stellingen omringde kasteel van de Planckaerts. “We zijn er weer”, luidt het onder de foto, wat doet vermoeden dat de opnames weer gestart zijn. VRT bevestigde ondertussen dat de opnames wel degelijk weer van start zijn gegaan.
 1. Sergio Herman blikt terug op zijn rampjaar: "Ik ga veel meer aan mezelf denken"
  Play
  Telefacts NU

  Sergio Herman blikt terug op zijn rampjaar: "Ik ga veel meer aan mezelf denken"

 2. Alex Agnew spreekt over zijn grote jeugdliefde Sophie: "Bij haar begon mijn fascinatie voor onbereikbare vrouwen"
  Play

  Alex Agnew spreekt over zijn grote jeugdlief­de Sophie: "Bij haar begon mijn fascinatie voor onbereikba­re vrouwen"