Play4
Volledig scherm
© Play4

Viktor Verhulst krijgt het moeilijk na verdict van dierenarts: “Kan wel huilen”

ShowbizzNischie, de asielhond die samen met Viktor Verhulst (27) op pad gaat voor ‘Viktors grote ruiltocht’, moest geopereerd worden. Ondertussen gaat alles weer goed met het beestje, maar toen Viktor te horen kreeg dat Nischie onder het mes moest, kreeg hij het toch heel eventjes moeilijk.

8 reacties

 • Ilse Verdyck

  2 maanden geleden
  Victor, ik hoop echt dat jij en Nischie bij elkaar blijven. Jij kan haar een gouden nestje geven. De hond kent jou nu als haar baasje. Laat je hart en gevoel aub spreken. Wat betreft je doel fantastisch. Ik wou dat ik iets waardevols in mijn bezit had dan zou ik het zo ruilen.Veel succes nog .
 • Katrien Wil

  2 maanden geleden
  In welke vertrouwde omgeving is de hond nu...? Ik hoop echt Victor, dat je haar een gouden laatste mandje geeft, ze is al zo gewend aan u, je kan haar toch niet weer achterlaten...
 • ingeborg opstaele

  2 maanden geleden
  Super mooi goed gekozen doel
 • Kenny Van Herck

  2 maanden geleden
  Viktor is ook een gewone mens, met gevoelens en het hart op de juiste plek. Top dat het diertje terug in orde is, en ik begrijp dat Viktor het er lastig mee had. Een operatie is altijd een risico voor dieren dus dat je als baasje bang bent is normaal en menselijk.
 • Lindsay van Renterghem

  2 maanden geleden
  Hebben we meegemaakt met onze hond layka , ook baarmoeder moeten weghalen en ze was in kritieke toestand . Maar heeft wel nog 6 jaar geleefd erna , ze is 13 jaar geworden nog . Dus er is nog hoop voor de hond van viktor . Veel beterschap voor het beestje