Play4
Volledig scherm
© Play4

Viktor Verhulst krijgt het moeilijk na verdict van dierenarts: “Kan wel huilen”

ShowbizzNischie, de asielhond die samen met Viktor Verhulst (27) op pad gaat voor ‘Viktors grote ruiltocht’, moest geopereerd worden. Ondertussen gaat alles weer goed met het beestje, maar toen Viktor te horen kreeg dat Nischie onder het mes moest, kreeg hij het toch heel eventjes moeilijk.

8 reacties

 • Ilse Verdyck

  4 maanden geleden
  Victor, ik hoop echt dat jij en Nischie bij elkaar blijven. Jij kan haar een gouden nestje geven. De hond kent jou nu als haar baasje. Laat je hart en gevoel aub spreken. Wat betreft je doel fantastisch. Ik wou dat ik iets waardevols in mijn bezit had dan zou ik het zo ruilen.Veel succes nog .
 • Katrien Wil

  4 maanden geleden
  In welke vertrouwde omgeving is de hond nu...? Ik hoop echt Victor, dat je haar een gouden laatste mandje geeft, ze is al zo gewend aan u, je kan haar toch niet weer achterlaten...
 • ingeborg opstaele

  4 maanden geleden
  Super mooi goed gekozen doel
 • Kenny Van Herck

  4 maanden geleden
  Viktor is ook een gewone mens, met gevoelens en het hart op de juiste plek. Top dat het diertje terug in orde is, en ik begrijp dat Viktor het er lastig mee had. Een operatie is altijd een risico voor dieren dus dat je als baasje bang bent is normaal en menselijk.
 • Lindsay van Renterghem

  4 maanden geleden
  Hebben we meegemaakt met onze hond layka , ook baarmoeder moeten weghalen en ze was in kritieke toestand . Maar heeft wel nog 6 jaar geleefd erna , ze is 13 jaar geworden nog . Dus er is nog hoop voor de hond van viktor . Veel beterschap voor het beestje
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.