SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

Viktor Verhulst (24) maakt presentatiedebuut in ‘Love Island’: "Het wordt zéker geen Maya of Plop"

TVBij VIER en VIJF verwelkomen ze een nieuw schermgezicht: Viktor Verhulst (24). Deze zomer presenteert hij de Vlaamse versie van 'Love Island', een realityshow die het beste van 'Temptation Island' en 'Big Brother' combineert. "Zelf ben ik al verslaafd aan het origineel", geeft Viktor toe, die gecharmeerd is dat er aan hem werd gedacht.

0 reacties

 1. Arnold Schwarzenegger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-citaat in het gastenboek
  Play
  Celebrities
  6

  Arnold Schwarzen­eg­ger bezoekt Auschwitz en schrijft ‘Terminator’-ci­taat in het gastenboek

  Oostenrijks-Amerikaanse acteur Arnold Schwarzenegger (75) zorgde woensdag voor heel wat ophef nadat hij tijdens een bezoek aan het concentratiekamp Auschwitz het beroemde citaat “I’ll be back” uit de film ‘The Terminator’ in het gastenboek schreef. Mensen reageren geschokt op sociale media: “Hij had twee keer moeten nadenken over zijn boodschap”, luidt het.
 2. Met gevelisolatie kan je jouw verwarmingskosten met 30 procent verlagen: voor wie is het interessant? En wat kost het?
  Livios

  Met gevelisola­tie kan je jouw verwar­mings­kos­ten met 30 procent verlagen: voor wie is het interes­sant? En wat kost het?

  Je gevel isoleren aan de buitenzijde van je woning kan je verwarmingskosten met 30% verlagen. Dat zegt xthermo, de Belgische federatie van fabrikanten van systemen voor buitengevelisolatie. “Buitengevelisolatie is de volgende logische stap nadat je je dak en ramen hebt geïsoleerd.” Maar wat komt daar precies bij kijken? Wat kost het en kan je er een premie voor opstrijken? Livios.be zocht een antwoord.
 3. Zo transformeert Josje Huisman naar kerstelf voor Netflix-film : "Als acteur word je helemaal gek”
  Play
  Showbits

  Zo transfor­meert Josje Huisman naar kerstelf voor Net­flix-film : "Als acteur word je helemaal gek”

  Zo vaak gebeurt het niet meer, maar voor de opnames van ‘De Familie Claus 3’ was Josje Huisman (ex-K3) nog eens in ons land. Al voor de derde keer kruipt zij in de huid van een minimensje in de Netflix-productie. “Ik doe dit supergraag”, vertelt ze terwijl ze door de make-up getransformeerd wordt tot elfje. Of ze ook plannen heeft voor nieuwe muziek, ontdek je in een nieuwe Showbits.
 1. Ex-deelnemer Christophe haalt uit naar tv-makers ‘Blind getrouwd’: “Toxisch beeld dat Dziubi het ‘vrouwtje’ is”
  Play
  Showbits
  16

  Ex-deelnemer Christophe haalt uit naar tv-makers ‘Blind getrouwd’: “Toxisch beeld dat Dziubi het ‘vrouwtje’ is”

  Kleine rel in ‘Blind getrouwd’-land. Ex-deelnemer Christophe Ramont dropte op Twitter een bommetje over het tweede homohuwelijk in het programma, dat van Dziubi en Brecht. “Het toxisch beeld dat ook als twee mannen trouwen er een mannetje en een vrouwtje is, blijkbaar is Dziubi het vrouwtje”, klinkt hetop sociale media. Heeft Christophe hier een punt? Showbits vraagt het aan Dziubi zelf.