Viktor en Marie Verhulst maken radiodebuut

Viktor en Marie Verhulst.
NRJ Viktor en Marie Verhulst.
Vanaf woensdag 15 januari mag Marie Verhulst (24) naast ‘nieuwe baasje van Samson’ ook ‘radiopresentatrice’ op haar CV zetten. Van 14u tot 16u hoor je haar elke woensdag op NRJ samen met haar broer Viktor (25) in ‘Studio Verhulst’. 

Omdat het de eerste keer is dat Viktor en Marie als broer en zus samenwerken, vragen ze advies aan luisteraars die wel al jarenlang met hun familie in één bedrijf zitten. En aangezien Viktor via het tv-programma ‘Love Island’ de ultieme liefdesexpert is, kan je ook voor prangende amoureuze vragen bij hem terecht.

Je kan bij ‘Studio Verhulst’ ook kans maken op tickets voor Polarfest, dat op 15 februari plaatsvindt in de Antwerpse Waagnatie.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • andre poelmans

    Zoals in de politiek hé... Wat kan je... is niet belangrijk Wie ken je....is heel belangrijk Het blijft in de familie....alles voor ons