NRJ
Volledig scherm
© NRJ

Viktor en Marie Verhulst krijgen eigen radioprogramma op NRJ

ShowbizzMarie (24) en Viktor (25) Verhulst krijgen in 2020 hun eigen radioprogramma bij NRJ. Daarmee zijn ze de eerste broer en zus die samen op de ether te horen zijn. In ‘Studio Verhulst’ zal hun familieband centraal staan.

3 reacties

 • Jan Deloof

  3 jaar geleden
  Veel succes. En aan de azijnpissers hieronder wens ik eveneens een mooie carrière.
 • raf stevens

  3 jaar geleden
  Die worden nogal gelanceerd zeg ! En binnenkort een eigen tv programma, dat zal beter moeten zijn, want mooie Victor heeft er nog niet veel van gebakken.
 • Peeters Francis

  3 jaar geleden
  Zonder papa waren ze niets.
 1. Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”
  Play
  Celebrities
  1

  Hailey Bieber nooit eerder zo openhartig over seksleven met Justin: “Trio’s zien we niet zitten”

  Justin Bieber (28) en Hailey Bieber (25) zijn intussen al vier jaar getrouwd, maar bleven steeds vrij gesloten op vlak van hun liefdesleven. Daar bracht het topmodel afgelopen woensdag verandering in. Hailey was te gast in een podcastaflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en bracht opmerkelijke details over hun seksleven aan het licht. “We wisselen graag van standjes”, klinkt het.
 2. Laura Lynn lanceert videoclip voor nieuwe single ‘Zo is het leven’: “Met dank aan de lezers van HLN”
  Muziek

  Laura Lynn lanceert videoclip voor nieuwe single ‘Zo is het leven’: “Met dank aan de lezers van HLN”

  Ze voelt zich uitstekend in haar vel, maar ook Laura Lynn kent de weerhaakjes van het leven. Haar nieuwe single ‘Zo is het leven’ werd daarom niet alleen een oproep om vol te houden tijdens moeilijke momenten, het is eveneens een eerbetoon aan een van onze lezers. “Ik had via Het Laatste Nieuws gevraagd om levensverhalen met me te delen”, verduidelijkt de zangeres. “Eentje daarvan vormt nu de rode draad van mijn nieuwe videoclip.”