'Paraíso' of 'Night Vale' streamen?
Volledig scherm
'Paraíso' of 'Night Vale' streamen? © Streamz/Prime Video

Vijf tv-remedies voor de post-‘Stranger Things’-dip

TVHebt u alle vier de seizoenen van ‘Stranger Things’ inmiddels achter de kiezen en vreest u stilletjes dat niets deze show zal kunnen vervangen? Dan hebt u gelijk. Zoals het geesteskind van ‘The Duffer Brothers’ bestaan er geen twee. Maar enkele titels komen toch prettig in de buurt. Deze reeksen en films uit onze Kijkgids hebben genoeg neon, nostalgie, tienerhorror en bovennatuurlijke toestanden om het zwarte gat na de recente ‘Stranger Things’-finale op te lichten.

0 reacties

 1. Na het delen van shockerende video’s: advocaat Britney Spears beschuldigt Kevin Federline van cyberpesten
  Play
  CELEBRITIES

  Na het delen van shockeren­de video’s: advocaat Britney Spears beschul­digt Kevin Federline van cyberpes­ten

  Mathew Rosengart, de advocaat van Britney Spears, komt haar te hulp nadat haar ex-man, Kevin Federline, woensdagavond een reeks shockerende video’s deelde. Volgens Mathew Rosengart heeft hij daardoor verschillende juridische problemen voor zichzelf gecreëerd. “Hij heeft niet alleen de privacy en waardigheid van de moeder van zijn kinderen geschonden. Hij heeft ook zijn eigen kinderen ondermijnd.” De oude video’s, waarin Spears in woede uitbarstte tegen haar twee zonen, Sean (16) en Jayden (15), zijn inmiddels verwijderd van het Instagramaccount van Federline.
 2. Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversiteit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”
  Celebrities
  5

  Lisa Kudrow reageert op gebrek aan diversi­teit in ‘Friends’: “Ze schreven enkel over dingen die ze kenden”

  De populaire sitcom ‘Friends’ kwam de voorbije jaren regelmatig onder vuur te liggen vanwege het gebrek aan diversiteit in de cast. De bedenker van de reeks, Marta Kauffman (65), bood daar al eerder haar verontschuldigingen voor aan. Nu springt actrice Lisa Kudrow (59) voor de makers in de bres. “Het is niet aan hen om over ervaringen van mensen met een andere huidskleur te schrijven”, klinkt het.