Prins Harry en Meghan Markle
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle © EPA

Vieren Meghan en Harry kerst in het Verenigd Koninkrijk? “Mogelijke kans op verzoening”

RoyaltyDat Meghan Markle (40) een behoorlijk verzuurde relatie heeft met haar schoonfamilie, was al langer duidelijk. Maar ook met haar eigen familie - en dan vooral papa Thomas - kan ze niet door één deur. Volgens royaltyexpert Katie Nicholl zou ze echter beter proberen om de banden met beide families weer aan te halen. Kerstmis is daarvoor een prima gelegenheid, klinkt het in Closer.  

 1. Waarom de veelbesproken cover van prins Harry en Meghan Markle niet zo onschuldig is als het lijkt
  PREMIUM
  Royalty

  Waarom de veelbespro­ken cover van prins Harry en Meghan Markle niet zo onschuldig is als het lijkt

  Prins Harry (37) en Meghan Markle (40) werden dit jaar opgenomen in de lijst van de 100 meest invloedrijkste mensen ter wereld. Time Magazine maakte de jaarlijkse lijst woensdag bekend. Voor het portret poseerden de Britse prins en zijn vrouw met een stralende glimlach, al zijn de beelden helemaal niet zo ‘spontaan’ als ze op het eerste gezicht lijken. Zo werd er achter de schermen grondig nagedacht over de fotoshoot en is geen enkel detail toevallig: dit is de échte betekenis van de voorpagina die overal in de wereld opzien baart.
 2. Megan Fox was zenuwachtig over haar outfitkeuze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslopend”
  Celebrities

  Megan Fox was zenuwach­tig over haar outfitkeu­ze voor de MTV VMA’s: “Het was echt zenuwslo­pend”

  Het is ongeveer een maand geleden dat Megan Fox (35) op de rode loper van de MTV Video Music Awards verscheen. Volgers van de actrice zijn haar aanwezigheid echter nog lang niet vergeten. Voor de awarduitreiking koos Megan namelijk voor een jurk die zo goed als doorzichtig was. Een gewaagde keuze, die de vriendin van rapper Machine Gun Kelly (31) ook de nodige stress bezorgde. Dat maakte ze zelf bekend in een nieuw interview met E! News.
 3. Controversiële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”
  Celebrities

  Controver­siële Piers Morgan krijgt nieuw programma: “Eigenlijk is Meghan geweldig geweest voor m’n carrière”

  De controversiële Britse tv-presentator Piers Morgan (56) heeft een nieuwe job beet. De vijftiger zal een - voorlopig nog titelloze - talkshow presenteren op de nieuwe zender talkTV, die in het voorjaar van 2022 in de ether gaat. Dat melden Britse media. Morgan lag al meermaals onder vuur over z’n harde aanpak van Meghan Markle (40). Hierdoor stapte hij eerder dit jaar op bij het populaire programma ‘Good Morning Britain’.