Sergio Herman
Volledig scherm
PREMIUM
Sergio Herman © Klaas De Scheirder

Vier Michelinsterren, maar op persoonlijk vlak diepe wonden: topkok Sergio Herman gooit het over een andere boeg

ShowbizzSergio Herman (51) heeft zichzelf heruitgevonden. De flamboyante chef-kok en succesvolle zakenman probeert zich nu terug te plooien op de beginselen van het goede leven. Tijd maken voor de kinderen en z’n goede vrienden, bijvoorbeeld, het fornuis even laten voor wat het is en oude wonden laten helen. “Laat hem maar wat gas terugnemen, zijn leven als sterrenchef was absoluut geen lachertje.”

28 reacties

 • André Van der Poorten

  1 jaar geleden
  Overdaad schaadt .
 • Gerry Cle

  1 jaar geleden
  Een michelinster krijg je niet voor niets. Het hele plaatje moet kloppen, sfeer, ingredienten, smaken, uitzicht, creativiteit, vakkennis, passende wijnen, vriendelijke en vlotte bediening. Niemand gaat er met honger buiten. Eten is er een totaalbeleving. Tenminste voor iemand die kwaliteit boven kwantiteit verkiest.
 • jan tobbak

  1 jaar geleden
  gaan nooit in restaurants die zitten te veel met hun handen in dat eten vertrouw ze niet
 • Patrick Jonkers

  1 jaar geleden
  Als je 46 jaar gewerkt heb, zijn bezoeken aan dergelijke "resto's" niet fincieel aftrekbaar. Dus onbetaalbaar voor de meeste gepensioneerden.
 • monique liesenborghs

  1 jaar geleden
  Hoe meer sterren, hoe minder op je bord. Maar zijn programma "Sergio over de grens" is erg leuk, ik geniet hiervan, zo kom je nog eens in een ander land en andere cultuur terecht, met plaatselijke gerechten die bij ons niet zo bekend zijn.