Volledig scherm
PREMIUM
© Thomas Sweertvaegher

Vier bekende mannen over bezoek aan psycholoog: “Hulp zoeken is geen zwakte, en geen schande”

ShowbizzDe dood van YouTuber Kastiop (22) herinnert ons aan een pijnlijke waarheid: mannen zijn kwetsbaarder voor suïcide dan vrouwen. Ervaren ze schroom om psychische hulp in te schakelen? Vier bekende mannen getuigen over hun ervaring met een psycholoog.

8 reacties

 • Catherine MISTIAEN

  2 maanden geleden
  Jongens zijn gevoeliger en kwetsbaarder dan meisjes. Ik stel voor om het onderwijs weer niet-gemengd te maken. Houd de jongens en de meisjes apart. Je zal zien: dat zal wonderen doen voor ieders' geluk.
 • Conny De Groote

  2 maanden geleden
  Er zijn er die na 15 minuten zeggen: " Dat is dan 79 €". Wegen, bloeddruk meten en naar je medicatie vragen. Dan de rekening betalen en je moet gaan. Regelrechte schande dat dit kan bestaan.
 • Ronny Cuypers

  2 maanden geleden
  Als de titel met psyco begint, dan haak ik af. Ik  heb in het verleden met mijn kinderen meermaals ondervonden dat het stuk voor stuk zakkenvullers zijn. Geen enkele heeft iets anders gedaan dan dikke rekeningen gepresenteerd. Pure schande.
 • bryan de ceuster

  2 maanden geleden
  "Bekende" mannen... hmm.. enkel die kale advocaat komt mij min of meer bekend voor. Bekendheid is relatief zeker?
 • imke de meester

  2 maanden geleden
  daar is tussenkomst van de  ziekenkas Pieter Verhulst, van alle netten , dus dat is geen excuus om te gaan of niet te gaan. De ziekenkassen geven een document af dat je elke keer moet afgeven en maten invullen ,En het eerste intake gesprek is 50 euro de volgende gesprekken zijn 30 euro.  Iedereen kan er dus naar toe gaan. Er staan wel een maximum aantal bezoeken op. Ga je bij de dokters van het volk dan is het gratis.
 1. Bruid uit ‘Blind Getrouwd Australië’ speelt 12 kilo kwijt na ‘body shaming’ door echtgenoot: “Nog nooit zo’n dikke vrouw gehad”
  TV

  Bruid uit ‘Blind Getrouwd Australië’ speelt 12 kilo kwijt na ‘body shaming’ door echtgenoot: “Nog nooit zo’n dikke vrouw gehad”

  De kijkers van de Australische versie van ‘Blind Getrouwd’ - ‘Married at First Sight’ heet het daar - nemen het online massaal op voor bruid Elizabeth Sobinoff (29). Zij werd tijdens haar deelname gekoppeld aan Sam Ball, maar hun huwelijk liep allerminst zoals Elizabeth dat had verwacht. Aan het altaar kreeg ze dan ook kwetsende commentaren te verwerken, waarna ze besloot het roer compleet om te gooien.
 1. Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"
  Play

  Lauren Versnick over Jens Dendoncker: "Alsof er een briesend paard naast mij in bed ligt"

 2. Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar
  Play

  Lizzie en Seb uit Blind Getrouwd Australië uit elkaar