VIDEO. Zanger Rob de Nijs (76) wordt onwel en valt achterover van podium

Twitter
Rob de Nijs is dinsdagavond onwel geworden tijdens een optreden in het Nederlandse Naaldwijk in de provincie Zuid-Holland. Hij viel achterover van het podium. De 76-jarige zanger werd mogelijk bevangen door de hitte in de feesttent
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Tijdens het lied ‘Banger Hart’ wankelde de zanger naar achteren en viel hij van het podium af. Een dokter die aanwezig was, heeft eerste hulp verleend. De Nijs hoefde niet naar het ziekenhuis en is na het incident gewoon naar huis gegaan. De organisatie van het evenement laat weten flink geschrokken te zijn. Rob de Nijs reageert zelf vanmorgen op het incident via Twitter. “Oei! Het ziet er erger uit dan het is!”

De zanger denkt ondanks zijn val voorlopig nog niet aan stoppen. “Voor mensen die nu zeggen: ‘Die ouwe moet stoppen’, dat gaat (nog) niet gebeuren.” Hij bedankt iedereen die hem een hart onder de riem heeft gestoken.

Niet de eerste keer

Afgelopen jaar was De Nijs overigens ook al een tijdje uit de running door een val. Na een optreden kwam hij lelijk terecht en brak daarbij onder meer zijn kuitbeen. De zanger moest daarom diverse optredens afzeggen en was enige tijd uit de roulatie.
66 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Erwin Fiers

  André Hazes zong ik leef mijn leven zoals ik dat wil ,nooit deed ik er iemand kwaad ermee.Rob De Nijs is niet direct mijn idool maar een artiestenleven is toch nog wel iets anders.Zijn fans is zoals een goeie familie.Op die leeftijd kan je al eens iets voorhebben.Een van de laatste Nederlandse grote iconen.Oh, wat heb ik toch een nostalgie naar de mooie jaren '80 !!!

 • Moehmena Rahous

  Wat moet je anders doen op die leeftijd en zonder goed pensioen: zingen tot je er bij valt. Het ga je goed Rob De Nijs!

 • Yves Steenssens

  Misliep zijn optreden in Beveren-Waas van 2017 - het was één dag eerder dan ik in mijn koker had - daar heb ik nog spijt van - want het was mijn laatste kans deze klas bak nog een te zien optreden - het was bovendien geweldig - Rob een flauwte komt iedereen wel eens tegen , blijven werken .

 • Regine Tytgat

  Vind het erg dat sommigen dit grappig vinden. Iedereen doet wat hij wil en zolang hij wil.

 • vera de bussche

  en de vdab wil de ouderen langer aan het werk houden... we kunnen amper een lied uitzingen...