VIDEO. Vliegtuigje met sterren uit ‘Friends’ maakt noodlanding

Naar verluidt waren ze onderweg naar Mexico om de vijftigste verjaardag van Jennifer Aniston te vieren.
AP Naar verluidt waren ze onderweg naar Mexico om de vijftigste verjaardag van Jennifer Aniston te vieren.
Een privévliegtuig met aan boord actrices Jennifer Aniston en Courteney Cox, Rachel en Monica uit ‘Friends’, heeft vrijdag een noodlanding gemaakt in Californië, zo melden lokale media. Het vliegtuig zou bij het opstijgen in Los Angeles een wiel of een band verloren zijn.

Het vliegtuigje moest eerst enkele uren rondvliegen om kerosine te verbranden, om vervolgens op een luchthaven ten oosten van Los Angeles veilig te kunnen landen. Volgens de zender WABC waren twaalf vrouwen aan boord. Naar verluidt waren ze onderweg naar Mexico om de vijftigste verjaardag van Aniston te vieren. Ze konden hun reis ongedeerd met een ander toestel voortzetten. 
3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Simon Muylaert

    Mark de Vos, je mag een beschadigd landingsgestel niet zomaar binnentrekken. Door mogelijk rondvliegend rubber of loshangend puin kunnen essentiële leidingen in de baai van de wielen beschadigd geraken. Maar met het landingsgestel uit vliegen verbrand veel meer kerosine, en kan je niet zomaar aan elke snelheid doen. Ze zouden dus nooit tot in Mexico geraakt zijn.

  • Mark De vos

    Waarom kan het niet gewoon doorvliegen ipv nutteloos rondjes te vliegen? Hebben ze in Mexico of andere luchthavens geen branweer?

  • gustaaf carpels

    Gelukkig