VIDEO. Uitbater vertelt hoe vrouwen baas zijn in parenclub: “Als een man lastig doet, kan hij vertrekken”

 1. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities
  1

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.
 2. KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss België-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon
  Play
  BV

  KIJK. Urenlang paraderen in bikini en fotoshoots in het zwembad: zo stomen Miss Bel­gië-finalistes zich in Egypte klaar voor de kroon

  Om 5 uur ‘s ochtends gaat de wekker in Egypte, maar geen enkele finaliste die tegen haar zin aan de dag begint. Van foto- en videoshoots in het zwembad tot uren in bikini paraderen bij een gevoelstemperatuur van dertig graden: gun uzelf een exclusieve blik achter de schermen op de finalistenreis van Miss België. De 32 dames stomen zich de hele week klaar op de verkiezing in het Baron Resort in Sharm El Sheikh. Op 11 februari 2023 komen we te weten wie van hen de kroon van Chayenne Van Aarle (23) overneemt.
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.