VIDEO. Tom Waes en Astrid Coppens laten zich verleiden tot een playbackdansje

Screenshot
De naam Stien Edlund zegt je misschien weinig, maar de zeventienjarige meid is een grote naam op sociale media. Ze is dé Belgische ster op TikTok (voorheen Musical.ly), een app waarop je playbackfilmpjes kan posten. En vanavond wist ze niemand minder dan Tom Waes en Astrid Coppens te overtuigen om een dansje te placeren

In het Afrikamuseum in Tervuren werden vanavond de nieuwe collecties van ZEB voorgesteld. Een van de lijnen is van de hand van Astrid Coppens, maar ook influencer Stien Edlund mocht een collectie ontwerpen voor het merk. Zij is voornamelijk bekend van de app TikTok, waar ze meer dan 1,7 miljoen volgers heeft. Die kijken graag toe hoe ze haar dans- en playbackkunsten tentoon stelt, en zullen nu ook enkele special guests te zien krijgen: Stien kon Astrid Coppens overtuigen om met haar te dansen op 'Shape of You' van Ed Sheeran. En Tom Waes, voor het derde jaar op rij ambassadeur van ZEB, danste gezellig mee op Bruno Mars.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.