VIDEO - Ruzie ten huize 'Timtation': moeder Tim is het meer dan beu

Moeder van Tim Wauters is de media-aandacht beu.
RTL Moeder van Tim Wauters is de media-aandacht beu.
Het zijn moeilijke tijden voor de mama van Tim 'Timtation' Wauters. Nu haar zoon in heel Vlaanderen en Nederland bekend is om zijn wisselvallig liefdesparcours, probeert ze haar zoon te behoeden voor de schijnwerpers. Maar dat leidde tot een confrontatie voor de camera. 

Een cameraploeg van het Nederlandse programma ‘RTL Boulevard’ had Tim vastgeklampt tijdens een feestnacht en vroeg hem onder meer naar de waarheid achter de geruchten omtrent huiselijk geweld. 

Tims moeder wilde echter niet dat Tim met de media praatte en probeerde haar zoon weg te trekken van de Nederlandse presentatrice Olcay Gulsen. Tot ergernis van Tim zelf. “Mama ssst”, bijt hij haar toe, waarop hij het interview onderbrak om haar een kleine uitbrander te geven.

Op de vraag "Waarom is je moeder zo gestresst?", moest Tim het antwoord schuldig blijven: "Ik weet het niet", klonk het. 

De presentatrice zelf was achteraf nog onder de indruk: “Ze was boos op mij. Ik weet niet wat ik ermee te maken had. Ze kwam verschillende keren naar me toe. Ze riep telkens ‘Laat hem met rust, laat hem met rust!’. Terwijl Tim wel heel graag wilde.” 
78 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • anne roossens

  De mama kan hem niet meer beschermen, zijn reputatie ligt al compleet aan diggelen. Welk deftig en serieus meisje wil daar nu nog een relatie mee beginnen.

 • bart herbots

  Ne echte gek en belachelijke vent

 • Kenny Deloof

  Nu weet je, als je geselecteerd wordt voor dat programma, dat het niet als een eer moet worden beschouwd.

 • Angie Moens

  Als je nu 2 of 31 bent het blijft gwn zijn moeder die hem wilt beschermen tegen die dingen ze weet zij ook dat ie geen goeie reputatie heeft ik vind het normaal dat ze hem wilt beschermen

 • didier de coster

  mop van de week ; die gaat met zijn mama naar een nachtoptreden of zoiets , awel timke , uwe pamper is vuil hoor , kom , leg u stil neer , jawadde zeg