VIDEO. Op bezoek in het grootste bordeel van België: “Elke stad zou een ‘Villa Tinto’ moeten hebben”

De wereld van NanoeVoor aflevering 7 van de HLN Original ‘De Wereld van Nanoe’ gaan we op bezoek in ‘Villa Tinto’, het kloppend hart van het befaamde Antwerpse Schipperskwartier, met 915.000 bezoekers per jaar nog steeds de drukst bezochte, maar ook best georganiseerde en veiligste rosse buurt van België. ‘Villa Tinto’ wordt al meer dan 17 jaar aanzien als een schoolvoorbeeld om raamprostitutie een plek te geven in de stad. Toch slaagde nog geen enkele andere stad erin het beproefde concept te kopiëren. Het geheim achter de Villa? “De grote zichtbaarheid maakt dat het een fijne en veilige plek is voor zowel klanten als sekswerkers”.

 1. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  Play
  BV
  12

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.