VIDEO. Onverwacht huwelijksaanzoek in ‘Familie’: Lars verrast Veronique

Luiden er binnenkort opnieuw huwelijksklokken in ‘Familie’? Er waait in elk geval een nieuwe, romantische wind door de VTM-serie. Deze avond eindigde de aflevering met een onverwacht aanzoek. 

Lars (Kürt Rogiers) die altijd in de onschuld van zijn Veronique (Sandrine André) was blijven geloven en door zijn speurwerk zijn grote liefde zelfs opnieuw op vrije voeten kreeg, organiseerde een ‘welkom thuis’-feestje met alle naasten. “Ik heb u de laatste maanden veel moeten missen en dat was niet makkelijk”, klonk het in de slotscène. “Maar het heeft me wel doen beseffen dat jij de vrouw van mijn leven bent. Dat er niemand op deze wereld mij gelukkiger maakt dan jij. Trouw met mij.”

Waarna Lars voor het oog van alle genodigden op de knieën ging voor Veronique. In de voorlaatste seizoensfinale gaf Veronique al eens haar jawoord aan Mathias (Peter Bulckaen), maar dat huwelijk hield niet lang stand. Vanwege Lars. Liggen de kaarten nu anders en beter? De kijker ziet morgenavond wat Veronique antwoordt en of ze de sprong waagt met Lars. 

Lars ging op zijn knie voor Véronique.
VTM Lars ging op zijn knie voor Véronique.3 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Jozef Van Schuerbeeck

    Weeral een VERASSING. Het houdt niet op. Morgen misschien een moord ?

  • Lisa Dhadamus

    Ze zegt ja

  • claudia Delagrense

    Ze zegt nee