VIDEO. Katja Retsin onherkenbaar als bitch in ‘The Great Gatsby’

De cast van The Great Gatsby: Katja Retsin, Timo Descamps en Veerle Malschaert.
Dieter Bacquaert De cast van The Great Gatsby: Katja Retsin, Timo Descamps en Veerle Malschaert.
Katja Retsin is het helemaal aan het maken als actrice. Na de musical ‘Dolfje Weerwolfje’ en de Winterrevue speelt de presentatrice vanaf 21 maart mee in de Vlaamse versie van de internationale belevingsproductie ‘The Great Gatsby’. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Samen met ‘Flikken’-actrice Veerle Malschaert en Spring-acteur Timo Descamps katapulteert ze de toeschouwers, vanop een geheime locatie in Brussel, terug naar de jaren 20. Inclusief pluimen, hoeden en dassen. En voor haar rol van Jordan Baker ondergaat Katja zelfs een opmerkelijke metamorfose. “Best wel angstaanjagend om mezelf zo in de spiegel te zien, maar mijn personage is een bitch dus deze look is ideaal”, klinkt het. Ook mag Katja in deze voorstelling opnieuw haar zangtalent ten berde brengen en heeft ze voor het eerst ook een passionele kusscène. “Ik heb mijn man (acteur Jan Schepens, red.) al duizend keer zien kussen op de planken , dus hij moet er maar tegen kunnen.” (lacht) Het mag duidelijk zijn: Katja heeft de smaak van het acteren volledig te pakken. “Ik laat het allemaal op mij afkomen. Als ze me vragen om auditie te doen voor een rol, dan waag ik mijn kans. Acteren voelt zo bevrijdend aan. Als kind droomde ik zelfs van Hollywood, maar dat zit er niet meer in. Denk ik.” (knipoogt) 

Tickets via gatsbybelgium.be. 

Katja Retsin in 'The Great Gatsby'.
Dieter Bacquaert Katja Retsin in 'The Great Gatsby'.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.