VIDEO: K3-Klaasje smakt tegen podium tijdens rolschaatsact

Instagram
K3-zangeres Klaasje Meijer (23) is vanmiddag pijnlijk onderuitgegaan tijdens een concert van de meidengroep in Antwerpen. Tijdens hun vertolking van het nummer Whoppa! danste het drietal op rolschaatsen en dat ging bij Klaasje mis: ze viel voorover op haar knieën.

Vallende ster gespot tijdens de #K3show ✨🙈

Een foto die is geplaatst door null (@k3.studio100) op

Zowel Studio 100 als Klaasje zelf deelden vanavond een filmpje van het incident. Vooral in de slow motion-versie van de blondine  (onderaan dit artikel) ziet de val er best pijnlijk uit. De Nederlandse liet zich echter niet kennen en stond snel weer overeind. Ze bleef bovendien gewoon door zingen. "Het gaat goed!", stelde ze het jonge publiek gerust. Achteraf lijkt de blondine er wel om te kunnen lachen. "Zwaartekracht zit niet altijd mee", schrijft ze op Instagram.

Lessen

Klaasje, Hanne en Marthe noemden de choreografie met de rolschaatsen eerder al een 'extra stressfactor' bij hun huidige tournee. De zangeressen hebben vijftien lessen van meer dan twee uur gevolgd om zich voor te bereiden. "Hoe we een aanloop moeten nemen, hoe we onze voeten moeten plaatsen", liet Klaasje  ons eerder al weten. "Heel intensief was dat. Maar wel echt nodig, want stilstaan op rolschaatsen is al moeilijk genoeg."

Gelukkig bleef Klaasje vanmiddag wel gewoon op het podium. De verhoging is niet zo groot, dus de meiden moeten goed oppassen. "Als we iets te hard gaan, schuiven we er zo van af."
13 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Amber Habex

  waarom in hemelsnaam moeten er rolschaatsen zijn?! en dan de commentaar "blijven stilstaan was al moeilijk genoeg" dat zijn rolschaatsen mannekes, geen inline skates; doe eens ff normaal.

 • Eddy van Dorst

  Wat een smak man toch nog nooit gezien wat een knal hopelijk zijn er geen omstaanders gewond geraakt van de mega val.Door het oog van een naald gekropen na zulke smak

 • steven van gansbeke

  Hendrik Boudrez. Het was gisteren opnames voor de dvd dus niets doorzichtig aan.

 • Bert Hoover

  Hendrik: die shows worden met verschillende camera’s gecaptured....

 • ivan aerts

  Mooi herpakt!