VIDEO. Hillary Clinton danst de benen van haar lijf op Indisch trouwfeest

Hillary Clinton op de bruiloft van Isha Ambani en Anand Piramal
AP Hillary Clinton op de bruiloft van Isha Ambani en Anand Piramal
We zien Hillary Clinton (71) vrijwel altijd in een serieuze setting, maar in de video die sinds gisteren op het internet circuleert gaat het er anders aan toe. Te zien is hoe Clinton swingt op de bruiloft van de dochter van de rijkste man van India.

Isha Ambani en Anand Piramal hebben voor hun extravagante bruiloft niet de minste namen uitgenodigd. Zo was onder meer zangeres Beyoncé, die zelfs een optreden weggaf, aanwezig en was ook de voormalige Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken John Kerry te gast. 

Sameera Khan on Twitter

John Kerry and Hillary Clinton dancing to Bollywood music with Shah Rukh Khan in India 2018 is weird. https://t.co/tVPcmkqKB2

Er zijn tot nu toe niet veel beelden naar buiten gekomen van het immense huwelijk, dat maar liefst drie dagen duurt. Gisteravond deelde ene Sameera Khan, hoogstwaarschijnlijk een van de gasten, wel een filmpje waarin Clinton dansend te zien is. ‘John Kerry en Hillary Cliton dansen op Bollywood muziek met Shah Rukj Khan in India. 2018 is raar', schreef ze daarbij. 

De video is inmiddels al bijna drie miljoen keer bekeken en kan rekenen op veel positieve reacties. 'Leuk om Clinton zo te zien dansen’ en ‘Dit is geweldig om te zien', luiden enkele reacties. 

Het is overigens geen verrassing dat de politica op de bruiloft aanwezig is. Ze is al jaren bevriend met de rijke familie en is speciaal voor het huwelijk overgevlogen naar India.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.