VIDEO. Cathérine Moerkerke betrapt overspelige partners

Cathérine schaduwt overspelige mannen en vrouwen.
VTM Cathérine schaduwt overspelige mannen en vrouwen.
In 'CATHéRINE' gaat Cathérine Moerkerke op stap met privédetectives. Zo volgt ze overspelige mannen en vrouwen, jaagt ze op verkopers van namaakspullen en gaat ze op zoek naar een gestolen auto.

In België zijn er bijna 900 privédetectives met een vergunning. Daarvan werken er ongeveer 60 voor particulieren. Een van de grootste inkomsten van die privédetectives is overspel. De populairste leugen die overspelige vrouwen aan hun man vertellen is 'gaan shoppen met vriendinnen en daarna op café'. Een partner die zegt dat 'je niet moet opblijven omdat het laat kan worden', is ook algauw verdacht. 

Hoe slaag je erin iemand ongezien te achtervolgen? Waar spreken mannen af met hun minnaressen? Hoe krijg je een gestolen auto verkocht? En wat voor vrouwen wachten op zakenmannen in de Zaventemse luchthaven? 

Alle antwoorden, dinsdagavond te zien in CATHéRINE om 21.45 uur. 




13 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Lilianne Van Neylen

  Als ze de miserie van een ander op tv kunnen brengen zijn zij gelukkig en vinden ze van zichzelf dat ze een goed programma hebben! Zwak

 • Bob VERSCHUEREN

  iedereen vond het slecht. Maar iedereen had er wel naar zitten kijken.

 • gregory crombeen

  Weer iemand die denkt het warm water uitgevonden te hebben,

 • Senna Da Silva

  Beste investering ooit gedaan

 • Rudi Goossens

  Wat een pulp !!!