VIDEO: 'Avengers: Infinity War'-cast leest gemene tweets voor tijdens Jimmy Kimmel Live

AP
De cast van 'Avengers: Infinity War' is bij Jimmy Kimmel langs geweest om deel te nemen aan zijn populaire segment 'Mean Tweets'. Beroemdheden lezen daarbij gemene tweets over zichzelf en krijgen de kans om een antwoord te bieden op de 'haters'.

Tijdens 'Jimmy Kimmel: Live!' kregen de acteurs van 'Avengers: Infinity War' deze week de kans om te reageren op gemene tweets. Hoewel de film met enorm hoge kijkcijfers en laaiend enthousiaste fans ontvangen werd, zijn er altijd wel enkelen ontevreden. Die ontevredenheid wordt gemakkelijk geuit via social media, vooral via Twitter. 

Tijdens een populair segment van zijn programma geeft gastheer Jimmy Kimmel zijn gasten de kans om gemene tweets over zichzelf te lezen en te beantwoorden. Nu waren enkele acteurs van 'Avengers: Infinity War', waaronder Tom Hiddleston, Paul Rudd, Samuel L. Jackson, Chris Pratt en Scarlett Johansson, aan de beurt. Lachen verzekerd!
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.