VIDEO. Adele en Jennifer Lawrence helemaal in de wind terwijl ze drankspelletjes spelen in gaybar

Adele en Jennifer Lawrence
BSRagency BSR Agency Adele en Jennifer Lawrence
Adele (30) en Jennifer Lawrence (28) zijn vrijdagavond gespot in een New Yorkse gaybar waar ze drankspelletjes speelden. De twee zijn al lang vriendinnen en er wordt aangenomen dat ze Lawrence’ vrijgezellenfeest aan het vieren waren.

Adele en Jennifer Lawrence staan er beiden om bekend een goed feestje niet uit de weg te gaan. De zangeres en de actrice zijn al jaren bevriend en werden vrijdagavond samen gespot in homobar Pieces in Greenwich Village, New York.

De twee amuseerden zich kostelijk en er wordt aangenomen dat ze het vrijgezellenfeest van J-law vierden. De Oscarwinnares kondigde haar verloving met de 33-jarige galerijhouder Cooke Maroney nog maar recent aan. “Het feit dat ik verloofd ben, wil niet zeggen dat ik niet meer kan drinken”, horen we Lawrence onder meer schreeuwen nadat ze Adele te snel af was met een drankspelletje. Gecounterd door Adeles: “Je bent f*cking verloofd, wat doe je hier dan in godsnaam!” Lawrence steekt na het spelletje triomfantelijk haar armen in de lucht.

Op een gegeven moment wordt het ook fysiek. “Hoe kan je in godsnaam van me verliezen”, schatert Lawrence in het oor van Adele terwijl ze beiden op de grond liggen. “Jennifer, dit zijn de Hunger Games’ niet”, klinkt het onder meer in de achtergrond.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.