Victoria en David Beckham.
Volledig scherm
Victoria en David Beckham. © Dave Benett/Getty Images

Victoria Beckham liet David-tattoo verwijderen: zit er een haar in de boter?

CelebritiesVictoria Beckham (48) pronkte jarenlang met de initialen van manlief, voormalig profvoetballer David Beckham (47), op haar pols. Tot nu. De geruchtenmolen begon al snel te draaien, maar tijdens een interview bij ‘Today with Hoda & Jenna’ geeft ze de roddelaars nu lik op stuk.

0 reacties

 1. KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptreden... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi
  Play
  Muziek

  KIJK. The 1975 kondigt Harry Styles aan als gastoptre­den... maar dan verschijnt plots Lewis Capaldi

  The 1975 neemt het publiek tijdens een concert in Newcastle goed beet. De laatste tijd nodigen ze grote gasten uit tijdens hun shows zoals Taylor Swift (33). Deze keer beloven ze de fans dat popster Harry Styles (28) op de planken zal staan, maar niets is minder waar. Plots verschijnt Lewis Capaldi (26), zanger én grappenmaker, op het podium om te zingen voor het publiek. De fans nemen het hem zeker niet kwalijk en kunnen er om lachen. Ze zingen luidkeels mee met zijn versie van ‘Love Story’, een van de grootste hits van Taylor Swift.
 1. BINNENKIJKEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen
  Play
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen

  Als je een villa van 11 miljoen euro wil kopen, moet je bij Britney Spears zijn. De zangeres wil zes maanden nadat ze het gigantische huis kocht, het alweer verkopen. Zij en haar partner hebben het gevoel dat ze er niet genoeg privacy krijgen. De villa heeft zes slaapkamers, een zwembad, een wijnkelder en een cinemazaal. De woonst zomaar gaan bezichtigen gaat niet. Je mag enkel een kijkje komen nemen op uitnodiging.
 2. Luc Appermont zet carrièreprijzen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro te koop op de vogeltjesmarkt, dat zou jammer zijn”
  Play
  Showbits

  Luc Appermont zet carrière­prij­zen in zijn testament: “Een ‘Gouden Oog’ voor 50 euro op de vogeltjes­markt, dat zou jammer zijn”

  Luc Appermont is niet voor niets verkozen tot voorzitter van de nieuwe mediaprijzen ‘Kastaars!’. Hij is de koning van de ‘Gouden Ogen’. Liefst 14 prijzen sleepte hij als populaire presentator in de wacht. Of die trofeeën allemaal bij hem op de schouw staan, wilde Jarne van Showbits wel eens weten. Niet zo blijkt, Luc is er heel discreet over. Enkele ‘Ogen’ heeft hij zelfs uitgeleend aan petekinderen, maar wel met de absolute belofte dat deze na z’n dood niet verpatst worden op één of andere rommelmarkt.