Exclusief voor abonnees

Victor Reinier over de verruwing van Nederlands’ populairste politieserie: “‘Flikken Maastricht’ moet weer crimi worden voor het héle gezin”

Victor Reinier.
anp Victor Reinier.
Een kwarteeuw, zo lang al komt Victor Reinier (57) in de Lage Landen op tv. Eerst in ‘Baantjer’ en intussen al dertien jaar in het almaar rauwere ‘Flikken Maastricht’, waarvan hij mee de scenario’s schrijft. Opmerkelijk, want Victor kampt met dyslexie. ‘Als kind mocht ik daar amfetamines voor slikken’, zegt hij, ‘compleet van de pot gerukt was dat!’

Je hebt 6% van dit artikel gelezen
5 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • greta noels

  Geweldig acteur ook in baantjer

 • Carine van Doorselaer

  Topserie!! En super team Eva en Wolfs.. ik zal geen aflevering missen!!!

 • sofie bienkens

  Topacteurs en mega spannend... Mag nog jaren blijven doorgaan... Van begin tot einde spannend... Waarom eens geen film maken...??

 • wilfrid haesen

  Ik woon 3 km van Maastricht en ik ga deze zomer gegarandeerd ‘’Maastricht’’ verkennen zoals ik het leerde kennen via flikken Maastricht.ook mooi dat er steeds een zware zaak en 1 of 2 dagelijkse problemen door mekaar lopen zodat het nooit eentonig word en steeds blijft boeien.misschien een tip voor Vlaamse series

 • Marc Claes

  Steen goede serie beter dan het origineel Flikken ik ben een grote fan!!