Jimmy Samijn van ‘Get Ready!’, Sabien Tiels en Raf Van Brussel
Volledig scherm
PREMIUM
Jimmy Samijn van ‘Get Ready!’, Sabien Tiels en Raf Van Brussel © VTM

Veteranen in het vak blikken terug op ‘Tien Om Te Zien’: “Duizend knuffelbeertjes op het podium, da’s best onveilig”

TVWe belanden met ‘Tien om te Zien: De Zomer van 199X’ in 1996 aan. Het jaar waarin ‘Get Ready!’, Sabien Tiels en Raf Van Brussel hoge toppen scheerden op tv. Die muziekveteranen blikken nu terug op die bijzondere tijd: “‘Get Ready!’ scoorde veel beter bij meisjes als ik”, aldus Raf. Die meisjes beseften toen echter nog niet dat ze geen kans maakten: “Ik had in die periode al een relatie met m’n huidige partner Davy”, aldus Jimmy Samijn (46).

8 reacties

 • pieter Van Ceunebroeck

  1 maand geleden
  Nu heb je ment tv 24/24 voor de liefhebbers. Laten we het daar bij houden aub!
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  Vlaanderen heeft geen recht meer op dit programma, onze Hollanders kunnen het wel, zelfs met nieuw materiaal, onze eigen Belle Peres word dan ook beloond met een nieuw,lied in deze uitzending! De rest word geweigerd wegen coveren!,
 • dirk claeys

  2 maanden geleden
  Ze hebben zichzelf gedegradeerd tot marionetten, het goedkoopste spul ,coveren , onze Vlaamse muziek blijkt steendood, onze Hollanders herleven, want daar kan het wel , maar de kwaliteit is dan ook maal tien!
 • Jakke Troost

  2 maanden geleden
  Zelf houd ik van Rock en Heavy Metal. Alles waar publiek voor is heeft ook bestaansrecht, als het niemand schaad. Begrijp totaal niet dat iemand daar moeite mee heeft. Er zijn op dit moment al meer dan veertig andere kanalen die programma's aanbieden voor Nederlandstalig publiek.
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  Fingers crossen dat dit nooit meer terug komt. Veel zever en veel lawaai en voor wat. Dit is niet meer van deze tijd.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.